Energie en Gas

Op dit moment betaalt nog een groot deel van de zakelijke ondernemer te veel voor gas en elektra. Bezorgsupport ziet ook hierin een besparingsmogelijkheid!

Het betreft een besparing op de variabele verbruikskosten: de kubieke meters en kilowatt-uur waarvoor u gas en elektra afneemt. Het vastrecht zijn vaste kosten voor de aansluiting op het netwerk en kunnen daarom niet aangepast worden.

Wij werken voor deze besparingsmogelijkheid samen met een energie leverancier die forse besparingen kan realiseren.Onderstaand kunt u een voorbeeldberekening vinden, welke is gemaakt t.o.v. de delta tarieven 2013. Deze zijn gestegen in 2014, dit is een indicatieve berekening (excl. BTW en energiebelasting).

Het besparingsvoordeel wordt altijd opgemaakt aan de hand van de meest voordelige dag tarieven. Wilt u weten hoe hoog uw besparing kan oplopen? Stuur ons per mail een jaarnota van uw energie en gas verbruik. Met de genoemde gegevens stellen wij een besparingsberekening op welke u binnen 2 werkdagen van ons ontvangt. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en alleen verstrekt aan onze energie partner om een besparingsberekening op te stellen.

 

Voorbeeldberekening

Voorbeeld Besparingsberekening Bezorgsupport