Heropeningsactie horeca en retail

Ruil een oude kassa in en ontvang tot €500,- korting

De horeca en retail is weer open. Bezorgsupport biedt verschillende kassasystemen aan voor de horeca en retail. Ruil nu een oude kassa in en ontvang een korting op een nieuw duoscreen (13 of 15 inch) systeem en bonprinter!
Van €1499,- voor €999,-*

* prijs inclusief korting, exclusief BTW, na inruil en inclusief 12 maanden licentie. Daarna €29,- per maand. 

Bezorgsupport kassasystemen

Onze software wordt in elke branche gebruikt. Van toko tot tennisvereniging, van restaurant tot kledingwinkel. Wij ondersteunen u in uw keuze voor een kassasysteem dat het beste bij u en uw zaak past. Bekijk onze kassasystemen voor alle opties.

Kassa app in de cloud

De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en retail winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig volledige kassasysteem software te installeren op elk Android apparaat en Android smartphone. Mocht u geen Android apparaat in bezit hebben, dan zijn deze ook bij ons te huur.

Functies kassasysteem:

Order Management

Tracking van de bezorger

App voor de bezorgers

Integratie met veel platforms

Tafel indeling

Kiosk software

Rapportages op alle devices

QR code bestel portaal

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens
kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Wat is een cloud kassa app?

De Cloud kassa app neemt een aantal taken over van bijvoorbeeld uw tablet of telefoon. De data van het kassasysteem staat niet langer op harde schijven of laptops, maar wordt ondergebracht in een beveiligd datacenter. Deze gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en zelfs na brand, storingen of andere calamiteiten is de data en geschiedenis van de kassa volledig veiliggesteld en kunt u de software van de kassa app gemakkelijk op een ander apparaat installeren, inloggen en verder werken.

 

Kassa app voor afhalen en bezorgen horeca

Het Andromeda Kassasysteem bieden wij aan voor afhaal en bezorg horeca gelegenheden. Dit systeem besteedt u uit, waardoor u volledig wordt ontzorgd. De nadruk van uw bedrijf ligt niet op voorraadbeheer. U vindt het belangrijk om uw bestellingen en/of geldstromen live te kunnen volgen. U kunt er voor kiezen om alleen de software aan te schaffen zodat u uw eigen kassa kunt blijven gebruiken of kunt kiezen voor een combinatie van software en een nieuw kassasysteem. Het is mogelijk hier accessoires zoals barcodescanners, bonprinters en dergelijke op aan te sluiten.

 

Kassasysteem starter

Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.

Kassasysteem professional

Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren. Werk efficiënter, sluit uw restaurant aan op afhaalapp’s en bespaar kosten. U wint veel op efficiëntie!

Kassasysteem enterprise

Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg PoS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, Chosen Bun en Herbies Pizza. De oplossing waarmee u veel wint op kosten en effiëncy!

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl