TELECOM & IT

NAVB Vastgoedmanagement

navb_logo referentie bezorgsupportNAVB vastgoedmanagement kiest al jaren voor Bezorgsupport. Reginald Brouwer, hoofd IT bij NAVB Vastgoedmanagement: “Bezorgsupport is al jaren onze betrouwbare systeembeheerder en in de loop der tijd uitgegroeid tot onmisbare sparring partner bij procesmatige veranderingen in onze organisatie.”

NAVB Vastgoedmanagement legt zich toe op het beheer van onroerend goed van particulieren, institutionele beleggers en Verenigingen van Eigenaars. De organisatie is sterk op het gebied van technische advisering, bij grote renovatieprojecten, maar ook bij alledaagse zaken. Het inspecteren van vastgoed en het opmaken van onderhoudsrapportages en meerjarenplannen is dagelijks werk.

Reginald Brouwer vertelt: “Wij zijn in 2005 voor ons systeembeheer overgestapt naar Bezorgsupport. Dat loopt uitstekend. Door tijdig updates uit te voeren en de status van ons systeem in de gaten te houden worden problemen voorkomen. Daarbij biedt Bezorgsupport continu controle en hulp op afstand. Ons systeem stuurt elk uur een hardware -rapport naar het managementsysteem van Bezorgsupport. Als er een probleem wordt gesignaleerd, kunnen ze op afstand inloggen en meteen ingrijpen. Dat gebeurt razendsnel, zodat onze bedrijfsvoering er geen hinder van ondervindt. Vaak merken wij het niet eens. En ook als wij zelf een storing melden, wordt die razendsnel verholpen: de persoonlijke contacten verlopen uitstekend.” De toenemende informatiestroom maakte het de afgelopen jaren nodig om de interne processen van NAVB Vastgoedmanagement ingrijpend te wijzigen. “Daarbij heeft Bezorgsupport een belangrijke rol gespeeld”, vertelt Brouwer. “Ze hebben bij elke verandering met ons meegedacht over de implicaties voor ons systeem en hebben daarin uitstekend geadviseerd. Dat onze processen nu zo efficiënt en soepel verloopt en is mede te danken aan de inzet van Bezorgsupport.”

 

Overige referenties

Share This