TELECOM & IT

Welk systeem past bij mij?

Bezorgsupport biedt drie verschillende kassasystemen aan, welke gebruikt kunnen worden in elke branche van tennisvereniging, tot restaurant, tot kledingwinkel. Graag willen wij u ondersteunen in de keuze voor het kassasysteem dat het beste bij u en uw zaak past. Bekijk onze kassasystemen voor alle opties. 

  • Kassa app in de cloud [HioPOS Cloud]

    De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig volledige kassasysteem software te installeren op elk android apparaat. Mocht u geen Android apparaat in bezit hebben, dan zijn deze ook bij ons te huur.

    Wat is een cloud kassa app?

    De Cloud neemt een aantal taken over van bijvoorbeeld uw tablet of telefoon. De data van het kassasysteem staat niet langer op harde schijven of laptops, maar wordt ondergebracht in een beveiligd datacenter. Deze gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en zelfs na brand, storingen of andere calamiteiten is de data en geschiedenis van de kassa volledig veiliggesteld en kunt u de software van de kassa app gemakkelijk op een ander apparaat installeren, inloggen en verder werken.

  • Afhaal en bezorg horeca [Andromeda]

    Het Andromeda Kassasysteem bieden wij aan voor afhaal en bezorg horeca gelegenheden. Dit systeem besteedt u uit, waardoor u volledig wordt ontzorgd. De nadruk van uw bedrijf ligt niet op voorraadbeheer. U vindt het belangrijk om uw bestellingen en/of geldstromen live te kunnen volgen. U kunt er voor kiezen om alleen de software aan te schaffen zodat u uw eigen kassa kunt blijven gebruiken of kunt kiezen voor een combinatie van software en een nieuw kassasysteem. Het is mogelijk hier accessoires zoals barcodescanners, bonprinters en dergelijke op aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie over het afhaal en bezorg kassasysteem.

Share This