5G mobiel internet met WiFi-router

Mobiele modem met 5G simkaart, binnen 1 werkdag geïnstalleerd in bouwkeet, buitengebied of evenemententerrein.

Official dealer:

Internet op elke locatie met een 5G WiFi-router

Een snelle verbinding op elke locatie, waar u zich ook bevindt. Met 4G kunnen we al een hoop bereiken, maar met de komst van 5G openen er nog meer deuren. Dus heeft u behoefte aan internet op een tijdelijk kantoor locatie, bouwkeet, festival, evenement of beurs. Wij hebben de oplossing voor u.

Bezorgsupport kan u adviseren welke mobiele verbinding het beste bij u past. Daarnaast kunnen onze specialisten u ook adviseren over de hardware. Of het nu gaat om een simpele Mi-fi setup of vaste installatie met 5G router en montage van buiten antenne’s. 

Op één werkdag hard- & software geïnstalleerd

Mobiele wifi op locaties zoals:

Tijdelijk kantoor

Bouwkeet

Buitengebied

Festivalterrein

Beurzen en evenementen

tijdelijke wifi mobiele 5g wifi

Zoekt u een mobiele oplossing met een 5G-router?

Of u nu in het buitengebied gevestigd bent en daardoor niet aangesloten op een glasvezelnetwerk, of op een tijdelijke locatie snel internet wilt. Wij bieden u met 5G mobiele WiFi de oplossing. We plaatsen in een dag een 5G router en modem zodat u snel online kunt werken. De modem heeft een 5G simkaart die wij u leveren als reseller van KPN of Tmobile. Beide telecommaatschappijen hebben een landelijke dekking met dit snelle netwerk. 

Mobiele wifi kantoor in buitengebied

Ook met een kantoor in een afgelegen gebied wilt u snel kunnen internetten om uw bedrijfsproces soepel te laten verlopen. Met mobiele WiFi creëert u een stabiele oplossing voor uw medewerkers.

Mobiele wifi festival of evenemententerrein

Een groot festival of evenement kan niet zonder WiFi. En nog niet eens voor de bezoekers. Wat dacht u van de pinapparaten en kassa’s bij de bar of muntenverkoop? Ook die moeten blijven draaien!

Mobiele wifi Bouwkeet of bij Verhuizing

Voor een aantal maanden kunt u met mobiele WiFi overbruggen. Zeker als u internet nodig hebt in een bouwkeet of bij een verhuizing en het werk ook hier moet kunnen doorgaan. Tegen lage kosten installeren wij dit bij u.

“We zijn er trots op dat we sinds 1 maart 2021 de certificering behaald hebben voor het werken aan de hoofd- en kabelverdelers, door heel Nederland, op het KPN kopernetwerk. Hierdoor kunnen we binnen 24 uur een verbinding opleveren. Uiteraard kunnen we eventuele verstoringen aan het kabelnetwerk nu ook zelf verhelpen. Deze service bieden wij uiteraard voor de klanten van Bezorgsupport, de resellers, maar ook collega -ICTbedrijven.”

Erik Luijkx

Manager-directeur, Bezorgsupport

Binnen 1 dag geïnstalleerd

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige installatie binnen 1 dag bij u op lokatie. U zult zien dat u echt snel online bent om te surfen! 

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp