Zakelijk cloud bellen via 3CX hosted telefonie

Cloud telefonie voor MKB met 3CX 

Cloud telefonie voor het MKB. Hosted telefonie voor uw bedrijf met 3CX. VoIp is geschikt voor ieder bedrijf. Start nu met cloud bellen via het internet.

telefonie

Start nu met 3CX cloud telefonie

Hosted telefonie voor het MKB

Wilt u starten met hosted telefonie? U belt via de cloud via 3XC. Door middel van het gebruik van Windows, Mac, IOS en Android apps kunt u uw extensie van kantoor overal gebruiken, zoals u dit ook op uw kantoor kan. Niet alleen zijn alle interne gesprekken met collega’s op deze manier gratis, maar medewerkers kunnen hierdoor gebruik maken van 1 nummer waarop zij bereikbaar zijn.

Wilt u video vergaderen via WebRTC vanaf thuis met een collega die in het buitenland is, dan kan dit!

Bezorgsupport host deze 3CX omgeving voor u in Nederlandse datacenters. Veilig en beschermd naar de allerhoogste standaarden. 

Bespaar tot 80% op telefoniekosten

Functies 3CX hosted telefonie: 

Ring groepen

Voicemail to mail

3G/4G/Wifi bellen via de verschillende apps

“PUSH” notificaties besparen veel op de levensduur van uw batterij

Gespreksopname (zelf terug te luisteren via de verschillende apps)

In te stellen automatische dag/nacht stand

In te stellen automatische feestdagen stand

Wachtrijen

Gebruikers kunnen meerdere toestellen gebruiken, zonder extra kosten

Bekijk de “presence” van uw collega’s vanaf elke locatie

Video conferenties zonder gedoe d.m.v. WebRTC

Digitale receptioniste

Chatten met collega’s, zonder behulp van externe programma’s

Standaard integraties met meerdere CRM systemen

Standaard Management rapportages

VoiP telefonie & thuiswerken

De komende jaren blijven we meer thuiswerken. De 3CX applicatie is ideaal in gebruik als u vanuit huis werkt. Via een eigen smartphone of laptop kunt u bellen via het netwerk van de zaak. Uw contacten weten daarmee niet dat u thuis bent, het is een nummer van kantoor. 

Voor wie is cloud bellen geschikt?

Ieder bedrijf kan starten met hosted telefonie. Ieder bedrijf dat telefoneert, kan geld besparen met VoiP. Bezorgsupport is gespecialiseerd in MKB servicebedrijven, horeca en retail. U kunt telefoneren via het internet, met een IP adres op een eigen beveiligde server.   

Bedrijven die al via de cloud bellen zijn onder andere makelaars, scholengroep, pizzeria’s en diverse servicebedrijven. VoIP bellen juist ook zeer geschikt als u contact onderhoudt met cliënten of patiënten. U belt altijd vertrouwd via hetzelfde nummer, ook als u thuiswerkt. U hoeft niet anoniem te bellen of uw privénummer te gebruiken. 

Bent u veel onderweg, bijvoorbeeld door afspraken op locatie of voor service en montage? Ook dan is bellen via VoIP heel prettig te gebruiken. U belt ook dan met hetzelfde nummer als kantoor. Het CRM-systeem kunt u ook op uw mobiel gebruiken en de 3CX-app kan gekoppeld worden aan een bluetooth carkit. 

 

 

hosted telefonie bellen voip MKB

Waarom is VoiP telefonie goedkoop?

Cloud telefonie is aanzienlijk goedkoper dan traditionele telefonie. U kunt tot wel 80% op kosten besparen. U belt bovendien altijd veilig via een server naar de hoogste standaarden met een eigen IP adres. Via de 3CX applicatie bent u eenvoudig verbonden met uw collega’s. U kunt direct zien of zij bereikbaar zijn en uw toestel digitaal doorschakelen. 

Hoe werkt hosted telefonie voor uw bedrijf?

Via het 3CX systeem kun je zowel bellen met een smartphone app, laptop of desktop en een vaste lijn op kantoor. 

3CX App voor Smartphone

Met de cloud app op de smartphone belt u altijd en overal met hetzelfde vaste telefoonnummer. Ideaal in gebruik als u veel onderweg bent of regelmatig thuiswerkt. De app kan gekoppeld worden aan uw CRM-systeem en verbonden worden met bluetooth in de auto.

3CX op laptop of desktop

Na een eenvoudige installatie is 3CX te gebruiken op uw laptop en desktop. Dit kan zowel op Windows als Macbooks. Via een headset of met Earpods kunt u telefoneren. Ook kunt u via de applicatie videovergaderingen houden. 

Vaste lijn op kantoor

Werkt u veel op kantoor? Dan wilt u gewoon bellen met de vaste lijn. Met een toestel (zie onze webshop) kunt alsnog bellen via de cloud. U merkt er niets van dat de verbinding via het internet verloopt. Op het toestel kunt u doorschakelen naar collega’s. 

Wilt u tot 80% besparen

Maak vrijblijvend een afspraak voor cloud telefonie voor uw bedrijf.  Wij maken graag een voorstel op maat. 

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp