Cloud Services

Wij hebben een cloud service die bij u past

Met de cloud services van Bezorgsupport wordt uw data veilig bewaard en heeft u altijd en overal ter wereld toegang tot uw gegevens. Door de combinatie van het kiezen van de juiste leveranciers en onze jarenlange ervaring, is Bezorgsupport in staat om de perfecte oplossing gericht op uw situatie te bieden. Bezorgsupport biedt verschillende Cloud Services aan:

Private Cloud

Wilt u uw lokale servers naar de cloud verhuizen, maar wel zelf volledig in control zijn over uw virtuele machines, installaties en cloud netwerk. Kies dan voor de Private Cloud van Bezorgsupport. Wij zetten voor u, op dedicated hardware per klant, een Private cloud omgeving op, waar u desgewenst totale controle over kunt krijgen.

Hosted email

Beschik over een eigen professionele mailserver, zonder de kosten van hardware en beheer. De e-mail omgeving die wij leveren is geschikt voor alle bekende e-mail clients inclusief Outlook. Het heeft een zeer hoge beschikbaarheid, automatische backups & updates, gratis helpdesk en een eigen eenvoudige beheeromgeving.

Werkplek in de Cloud

Wilt u overal ter wereld kunnen werken vanuit een desktop omgeving die volledig ontzorgd is, met alle door u benodigde applicaties. Dan kunnen de professionals van Bezorgsupport U hier uitstekend in adviseren.

Online Backup

Voorkom verlies van uw belangrijke bedrijfsdata. Wij bieden samen met onze leverancier een veilige en betrouwbare backup oplossing waar u geen omkijken naar heeft.

Website Hosting

Na het registreren en inrichten van een website moet deze beheerd en onderhouden worden; uiteraard op een professionele wijze. Het beheren en onderhouden van de site noemen wij website hosting.

Email beveiliging

Bezorgsupport past haar eigen zelflerende slimme technologieën toe om alle inkomende e-mail te filteren, en zo spam te elimineren voordat deze uw netwerk bereikt. Hierdoor is uw netwerk en uw email beveiligd.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp