Zakelijke TV

Zakelijk TV: een tv-oplossing voor elk bedrijf

Overal willen medewerkers, gasten, klanten en cliënten geëntertaind en geïnformeerd worden. TV is dé manier om de klantervaring te verrijken, goed gastheerschap te tonen en biedt amusement, de nodige ontspanning en informatie.

Bij ons vindt u voor elke zakelijke locatie dan ook een geschikte media oplossing. Lees hier meer over de voordelen van Zakelijk TV en de verschillende toepassingen waarvoor deze diensten geschikt zijn. 

Neem contact op met onze verkoop afdeling voor meer informatie: 088 – 7777 901

Voor wie is zakelijk TV?

Zakelijk Televisie is voor iedere dienstverlener in Nederland die is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Dit kan een grote organisatie zijn, maar ook een wat kleinere praktijk of een winkel. Zakelijk TV biedt dan ook een oplossing voor alle soorten zakelijke locaties, waarbij het aantal televisies kan variëren tussen 1 en 1000. Een zakelijk tv-abonnement is daarnaast geschikt voor vrijwel elke branche: van hospitality, retail en de horeca tot de zorg. Kortom, een tv-oplossing waar ieder bedrijf gebruik van kan maken.

Waarom zakelijk TV?

Met Zakelijk TV geeft u uw gasten, bezoekers en medewerkers een perfecte ervaring én voorziet u hen optimaal in hun informatie behoefte. De mogelijkheden zijn eindeloos: u kunt bijvoorbeeld relevant nieuws uit de regio, branche of interne informatie tonen. Of mededelingen, een persoonlijk welkomstscherm of reclame tonen. Ook is het mogelijk om een eigen videokanaal te maken, waarbij alle kijkers binnen uw abonnement dezelfde inhoud op hetzelfde moment zien. Daarnaast beschikt een zakelijk tv-abonnement over een functie waarbij er een tekstbanner kan worden toegevoegd aan een zender naar keuze. Al deze zakelijke functies kunt u bovendien op meerdere schermen op uw locatie gebruiken en toepassen. Tot slot worden alle zakelijk tv-diensten geleverd in HD-kwaliteit. Zo bent u verzekerd van goede kwaliteit TV en de beste kijkervaring.

Geen zorgen over televisie rechten

U bent in een zakelijke omgeving verplicht om een zakelijk tv-abonnement te hebben. Wist u dat u juridische problemen kunt krijgen wanneer u een consumenten-aansluiting in een zakelijke omgeving gebruikt? Doordat gasten, bezoekers en medewerkers worden geïnformeerd en geamuseerd, stijgt mogelijk uw omzet. Er is dan dus een zakelijk belang bij het vertonen van televisiebeelden, waardoor hier een vergoeding tegenover staat. Voorkom dus dat u illegaal televisiecontent toont aan uw gasten en medewerkers en regel uw content-afhandeling goed door een licentie met Videma.

De voordelen van zakelijk TV op een rij

  • Informeer en amuseer uw gasten, bezoekers en medewerkers.
  • Maak gebruik van zakelijke functionaliteiten, zoals tekstbanners, het vertonen van bedrijfsinformatie en een eigen video kanaal.
  • Toepasbaar op meerdere schermen op één locatie.
  • HD-kwaliteit, voor de beste kijkervaring.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp