TELECOM & IT

Afhaal en bezorg horeca

Het kassa- en bezorgsysteem voor de afhaal en bezorg horeca maakt uw gehele bedrijfsproces inzichtelijk. U krijgt met de standaardrapportages controle over uw voorraad [bij het Enterprise pakket], inkoop, arbeidskosten en omzetontwikkeling. Daarnaast is het mogelijk om een klantendatabase met spaarsysteem op te bouwen, waardoor u direct marketing op uw klanten kunt toepassen.

Het is mogelijk om het afrekensysteem direct te koppelen met uw eigen website of bestelsite als thuisbezorgd.nl.

 

Belangrijkste features

 goederenontvangst bezorgsupport Goederenontvangst  klantendatabase bezorgsupport Klantendatabase
 inkooplogistiek Inkooplogistiek  gps tracking bezorgsupport GPS tracking
 voorraadbeheer bezorgsupport Voorraadbeheer  tafelindeling bezorgsupport Tafelindeling
 klantenspaarsysteem bezorgsupport Klantenspaarsysteem  managementinformatie bezorgsupport Managementinformatie
 thuisbezorgd bezorgsupport Directe koppeling  

Binnen de afhaal en bezorg horeca kassasoftware bieden wij verschillende pakketten aan. Afhankelijk van uw wensen en uw situatie raden wij een bepaald pakket aan. Onderstaand kunt u een korte beschrijving van elk pakket vinden. Tevens bieden wij u op de vergelijk pagina een overzicht van alle features per pakket. Voor meer informatie over de verschillende pakketten kunt u de pagina van het betreffende pakket bezoeken of contact met ons opnemen.

 

Onze software pakketten

  • Core
    Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.
  • Professional
    Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren.
  • Enterprise
    Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg POS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, New York Pizza en Little Ceasars.

Share This