Kassasysteem voor afhalen en bezorging horeca

Software voor horecakassa en thuisbezorgen van eten.

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Zoekt u een kassasysteem voor afhalen of thuisbezorgen?

Het kassa- en bezorgsysteem voor afhalen en thuisbezorgen door horeca maakt het gehele bedrijfsproces inzichtelijk. Daarnaast is het mogelijk om een klantendatabase met spaarsysteem op te bouwen, waardoor u direct marketing op uw klanten kunt toepassen.

Het is mogelijk om het afrekensysteem direct te koppelen met uw eigen website of bestelsite als Thuisbezorgd.nl en Uber Eats.

Functies kassasysteem:

Order Management

Tracking van de bezorger

App voor de bezorgers

Integratie met veel platforms

Koppeling met WooCommerce

Tafel indeling

Kiosk software

Rapportages op alle devices

QR code bestel portaal

Koppeling met Tikkie

 

Ontdek de Bezorgsupport kassasystemen

Bezorgsupport biedt drie verschillende soorten kassasystemen voor horeca die wil gasten wil laten afhalen en of wil thuis bezorgen.

Kassasysteem starter

Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.

 

Professioneel kassasysteem

Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren.

 

Kassasysteem ketens

Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg PoS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, Chosen Bun en Herbies Pizza.

 

Voordelen van professionele horeca software

Bezorgsupport biedt de ideale automatiseringsoplossing voor de startende, professionele of horeca ondernemer met meerdere vestigingen.

Omzet vergroten

Direct marketing kan toegepast worden op het klantenbestand. Via SMS is het mogelijk om klanten te benaderen en de status van openstaande bestellingen te melden. Via internet kan direct in het systeem door de klant georderd en eventueel met creditcard betaald worden. Het is mogelijk een telefooncentrale te creëeren waardoor een telefonische order nooit gemist wordt ingeval van drukte.

Bespaar geld

De bezorgers kunnen gevolgd worden en efficiënter ingezet worden door bezorgstations te implementeren. Het bezorgersmanagementsysteem stuurt een onbeperkt aantal bezorgers centraal aan. Efficiënter inzetten van de bezorgers zorgt voor een enorme kostenbesparing op arbeid. Standaard worden meerdere rapportages aangeleverd met tips waar kosten bespaart kunnen worden. Keukenaansturing door het plaatsen van een productie screen.

Control

Centraal kunnen de computers en printers aangestuurd worden. Het systeem beschikt over tien taalinstellingen, waardoor iedereen in zijn eigen taal aangestuurd kan worden. Een operationeel realtime dashboard maakt het mogelijk, dat vestigingen resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Tafelindeling, afhalen aan de balie en fine dining zijn beschikbaar. Het hoofdkantoor kan alle resultaten van de vestigingen realtime volgen. Een onbeperkt aantal bezorgers kan aangesloten worden.

Efficiënter werken

Door het toewijzen van een uniek klant ID en het aanleggen van een klantendatabase kunnen bestellingen sneller verwerkt worden. Het geïntegreerde creditcard acceptatiesyteem zorgt voor een snelle en veilige afhandeling van betalingen met creditcard.

“We hebben indertijd voor Bezorgsupport gekozen, omdat deze partner groot genoeg is om landelijke service te kunnen verlenen en tegelijkertijd klein genoeg is om flexibel en servicegericht te kunnen werken.”

Steffen van Dijk

Directeur Franchise, Operations & Development, New York Pizza

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl