Retail

Bezorg Support kassasystemen bezorgsystemen en IT service voor MKB retail & horeca

Hèt kassasysteem voor winkel en detailhandel!

Het HioPos kassasysteem is heel handig in elke winkel. Waarom? De barcodescanner, het digitale touchscreen en de optie om bonnen in de wacht te plaatsen maken het tot een ideale kassa. Naast betrouwbaar en veilig is het kassasysteem ook nog eens goedkoop en makkelijk in gebruik. Ideaal in detailhandel en retail. Van supermarkt tot kledingwinkel! Probeer nu direct de gratis demo!

Kassa voor iedereen!

De HioPOS cloud kassa app is makkelijk zelf te installeren en geschikt voor verschillende type ondernemingen. Welke naam je het ook geeft: detailhandel, retail, kledingwinkel, winkel, horeca, food, non-food…HioPOS past bij iedereen! Het kassasysteem is betaalbaar en ziet er uit om door een ringetje te halen. Hij geeft een professionele en moderne uitstraling aan elke onderneming. Verkoopoverzichten zijn real- time en worden direct in de verkoopstatistieken verwerkt. Door het digitale touchscreen wordt het tijdverlies beperkt en heb je op ieder moment eenvoudig inzicht in de prestaties op de werkvloer.  En als internet uitvalt? Geen punt: je kunt gewoon doorwerken.

Bezorg Support kassasystemen bezorgsystemen en IT service voor MKB retail & horeca
Kassasysteem - Detailhandel
Bezorg Support kassasystemen bezorgsystemen en IT service voor MKB retail & horeca

Koppelingen mogelijk met:

Doorverkoop en omzetsnelheid berekenen met uw kassa

Uw omzetsnelheid of doorverkoop berekenen

Waar stuurt u op in de winkel? Omzetsnelheid, doorverkoop of brutomarge? Allemaal belangrijke en bekende ratio’s binnen de retail om uw collecties in de tijd of onderling met elkaar te vergelijken.  U wilt altijd up-to-date geïnformeerd worden over de resultaten tussentijds om uiteindelijk een beter eindresultaat te bereiken.

Uw kassasysteem berekent het automatisch

In onze kassa zijn een aantal formules opgenomen, zodat u zelf de rapportages elk gewenst moment kunt maken. U bepaalt de definitie van de formule waarna deze wordt toegevoegd aan de standaardrapportages.

 

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp