Bezorgsupport koppelt telefonie met Realworks, hét CRM van makelaars

3CX hosted VoIP telefonie koppeling aan CRM-systeem Realworks voor makelaardij.

hosted telefonie bellen voip MKB

Wilt u Realworks koppelen aan een VoIP-systeem? Wij bieden de oplossing voor telefonie & CRM voor makelaars! 

De Nederlandse makelaardij werkt voor 90% met het CRM-systeem Realworks. Bezorgsupport kan voor u een koppeling maken tussen uw vertrouwde CRM pakket en telefonie. U belt direct vanuit uw CRM met altijd een vast nummer naar kopers en verkopers.  U bent altijd bereikbaar ook als u van bezichting naar bezichting onderweg bent. 

Functies telefonie voor makelaars:

Klantgegevens overal bij de hand door koppeling Realworks

Altijd 1 vast nummer

Eenvoudig doorschakelen naar kantoor

Veilige gesprekken eigen netwerk

Tot 80% besparen op telefoniekosten

Efficientere bedrijfsvoering, telefoonnummers zonder overtypen bellen

Bellen met mobiel, laptop of vast toestel

Onze referenties:

 

Integreer telefonie & CRM in uw makelaardij

Bezorgsupport biedt u de optie voor een integratie van het gangbare CRM in de makelaardij met VoIP hosted telefonie. Wij zijn erkend supplier van 3CX en realiseren de koppeling voor u tussen bellen en uw klantensysteem.

 

Wat is VoIP bellen? 

VOIP-telefonie is een veilige oplossing het voeren van vertrouwelijke telefonische gesprekken. U belt via het net met vaste telefoon, laptop of app op de smartphone. U heeft altijd hetzelfde nummer en hoeft uw 06 nummer niet prijs te geven. U kunt uw bereikbaarheid aan of uit zetten en eenvoudig doorschakelen naar collega’s of voicemail. 

 

Voordelen koppeling CRM met telefonie

Via het 3CX VoIp systeem belt u en wordt u gebeld met altijd hetzelfde nummer. Via de applicatie heeft u altijd direct de klantgegevens uit uw CRM-systeem in beeld. U heeft dus direct inzicht welke klant er aan de lijn is. Dus welke koper of verkoper u spreekt. Ook voor alle collega’s op kantoor is dit inzichtelijk. Ideaal als u zelf de deur uit bent voor een bezichting of verlof heeft. Het is niet alleen efficiënt maar ook klantvriendelijk!. 

 

Bespaar op telefoniekosten

Bezorgsupport klanten besparen gemiddeld zo’n 80% op hun telefoonkosten door gebruik van een centraal VoIP systeem. Uw medewerkers hebben geen losse telefoonabonnementen met beperkende belminuten nodig. Alleen een simkaart met onbeperkt 4G of 5G is voldoende. U heeft daarnaast een enorme winst in effiëncy en klantwaardering. 

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het 3CX systeem op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp