Kassasysteem enterprise ketens met afhalen en bezorging 

Software voor horecakassa en thuisbezorgen van eten.

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Zoekt u een kassasysteem voor horeca met meerdere vestigingen?

Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg PoS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, New York Pizza en Little Ceasars.

Voordelen Bezorgsupport kassasysteem:

Efficiënter werken

Kostenbesparing

Centrale aansturing

Omzetvergroting

 

Het Enterprise kassasysteem biedt u veel voordelen

Snel, eenvoudig en meer voordelen voor uw bedrijf. De voordelen van het Enterprise systeem zijn:

 

Efficiënter werken

Door het toewijzen van een uniek klant ID en het aanleggen van een klantendatabase kunnen bestellingen sneller verwerkt worden. Het geïntegreerde creditcard acceptatiesyteem zorgt voor een snelle en veilige afhandeling van betalingen met creditcard. Directe keukenaansturing door productie aansturing via het screen. Er kunnen meerdere screens gekoppeld worden.

 

Bespaar geld

De bezorgers kunnen gevolgd worden en efficiënter ingezet worden door bezorgstations te implementeren. Het bezorgersmanagementsyteem stuurt een onbeperkt aantal bezorgers centraal aan. Efficiënter inzetten van de bezorgers zorgt voor een enorme kostenbesparing op arbeid. Daarnaast is het mogelijk om met GPS tracking bezorgers te volgen en via een intern systeem bestellingen ziet u in één oogopslag waar u uitstaande bestellingen en bezorgers zich bevinden. Standaard worden meerdere rapportages aangeleverd met tips waar kosten bespaart kunnen worden.

 

Centrale aansturing

Centraal kunnen de computers en printers aangestuurd worden. Het systeem beschikt over tien taalinstellingen, waardoor iedereen in zijn eigen taal aangestuurd kan worden. Een operationeel realtime dashboard maakt het mogelijk, dat vestigingen resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Tafelindeling, afhalen aan de balie en fine dining zijn beschikbaar. Het hoofdkantoor kan alle resultaten van de vestigingen realtime volgen. Historische resultaten van de afgelopen tien jaar zijn met elkaar te vergelijken. Een onbeperkt aantal bezorgers kan aangesloten worden.

afhalen thuisbezorgd kassa systeem horeca

 

Omzet verhogen

Direct marketing kan toegepast worden op het klantenbestand. Via SMS is het mogelijk om klanten te benaderen en de status van openstaande bestellingen te melden. Via internet kan direct door de klant besteld worden en eventueel met creditcard betaald worden. Een telefonische order wordt nooit gemist doordat bij drukte altijd een centraal callcenter de order kan aannemen. Door GPS tracking kan een klant de bestelling volledig volgen tot aan de deur, een eigentijdse marketingtool om uw klanten te binden.

 

Andere kassasystemen

Weet u nog niet helemaal welk kassasysteem u wilt gebruiken? Dit zijn onze andere oplossingen.

Professional
Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren.

Core
Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.

“We hebben indertijd voor Bezorgsupport gekozen, omdat deze partner groot genoeg is om landelijke service te kunnen verlenen en tegelijkertijd klein genoeg is om flexibel en servicegericht te kunnen werken.”

Steffen van Dijk

Directeur Franchise, Operations & Development, New York Pizza

Demonstratie of prijsopgave?

Maak een vrijblijvende afspraak voor een volledige introductie van het systeem. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp