TELECOM & IT

Enterprise

Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg PoS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, New York Pizza en Little Ceasars.
 

Efficiënter werken

Door het toewijzen van een uniek klant ID en het aanleggen van een klantendatabase kunnen bestellingen sneller verwerkt worden. Het geïntegreerde creditcard acceptatiesyteem zorgt voor een snelle en veilige afhandeling van betalingen met creditcard. Directe keukenaansturing door productie aansturing via het screen. Er kunnen meerdere screens gekoppeld worden.
 

Bespaar geld

De bezorgers kunnen gevolgd worden en efficiënter ingezet worden door bezorgstations te implementeren. Het bezorgersmanagementsyteem stuurt een onbeperkt aantal bezorgers centraal aan. Efficiënter inzetten van de bezorgers zorgt voor een enorme kostenbesparing op arbeid. Daarnaast is het mogelijk om met GPS tracking bezorgers te volgen en via een intern systeem bestellingen ziet u in één oogopslag waar u uitstaande bestellingen en bezorgers zich bevinden. Standaard worden meerdere rapportages aangeleverd met tips waar kosten bespaart kunnen worden.
 

Control

Centraal kunnen de computers en printers aangestuurd worden. Het systeem beschikt over tien taalinstellingen, waardoor iedereen in zijn eigen taal aangestuurd kan worden. Een operationeel realtime dashboard maakt het mogelijk, dat vestigingen resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Tafelindeling, afhalen aan de balie en fine dining zijn beschikbaar. Het hoofdkantoor kan alle resultaten van de vestigingen realtime volgen. Historische resultaten van de afgelopen tien jaar zijn met elkaar te vergelijken. Een onbeperkt aantal bezorgers kan aangesloten worden.
 

Omzet vergroten

Direct marketing kan toegepast worden op het klantenbestand. Via SMS is het mogelijk om klanten te benaderen en de status van openstaande bestellingen te melden. Via internet kan direct door de klant besteld worden en eventueel met creditcard betaald worden. Een telefonische order wordt nooit gemist doordat bij drukte altijd een centraal callcenter de order kan aannemen. Door GPS tracking kan een klant de bestelling volledig volgen tot aan de deur, een eigentijdse marketingtool om uw klanten te binden.

Maak een vrijblijvende afspraak voor een volledige introductie van het systeem.

Klik hier om een demo of een prijsopgave aan te vragen.
 

Onze overige kassasystemen

  • Core
    Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.
  • Professional
    Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren.

Bekijk hier de vergelijking tussen al onze kassasystemen voor de afhaal en bezorg horeca.

Share This