ICT partner voor makelaars

Bezorgsupport is de betrouwbare ICT partner voor makelaardij. Wij leveren hosted telefonie en koppelingen met het CRM systeem Realworks.
kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Zoekt u een betrouwbare ICT partner voor uw makelaardij?

Bezorgsupport levert hosted telefonie-oplossingen en realiseert koppelingen met het CRM-systeem Realworks. We hebben een omvangrijk portefeuille van makelaars in de regio Haaglanden die wij al enkele jaren bedienen. We hebben oog voor de klant en voor effiency. Daarnaast besparen onze klanten gemiddeld zo’n 80% op telefonie-kosten.

“Bezorgsupport beantwoordt aan de hoge eisen die W.F. Klap Makelaardij aan haar leveranciers stelt  We houden van korte lijnen en Bezorgsupport is altijd bereikbaar.”
Wilfred Klap

Ontdek onze producten voor de makelaardij:

Bezorgsupport biedt twee producten die makelaars helpen om hun kantoor klantvriendelijker en efficiënter te runnen.

 

VoIP telefonie voor makelaar

Hosted telefonie is telefonie in de cloud. U belt via een netwerk, vast of mobiel, altijd met hetzelfde nummer. Veel telefoonabonnementen zijn overbodig, u hebt alleen een app nodig. Ook te koppelen met vaste toestellen en laptops. U belt altijd via een secure netwerk op een eigen server.

 

Koppeling CRM Realworks

Bezorgsupport realiseert voor u een koppeling tussen uw VoIP telefoniecentrale en uw CRM-systeem. Zo heeft u altijd en overal klantgegevens bij de hand. U heeft direct inzicht in de profielen van uw kopers en verkopers en kunt hen klantvriendelijker helpen.

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van onze producten op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp