Support

 

De support op alle systemen en randapparatuur wordt volledig verzorgd door de professionals van Bezorgsupport. Zij kunnen de totale installatie uit handen nemen, trainingen geven en eventuele storingen op afstand of op locatie oplossen.

Helpdesk 7 dagen in de week beschikbaar van 9.00-22.00

Naast het basis contract voor helpdesk ondersteuning tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur, bieden wij de mogelijkheid om een premium service abonnement af te sluiten. Met het premium service abonnement heeft u 7 dagen in de week beschikking tot de helpdesk van Bezorgsupport tussen 9.00 uur en 22.00 uur. U kunt in het geval van een soft- of hardware storing meteen contact opnemen met het storingsnummer. De helpdesk zal op afstand het probleem zo snel mogelijk proberen op te lossen. Dit service abonnement is beschikbaar voor het systeembeheer, de telefonie en de kassasystemen die door Bezorgsupport geleverd worden.

24/7 Monitoringssysteem

Het is mogelijk bedrijf kritische processen 24/7 te laten monitoren door Bezorgsupport. Hier kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het monitoren van het verloop van de online backup van uw gegevens, het verwerken van automatische updates en controles daarvan [o.a. antivirus], licentiecontroles en meer. Wanneer er een storing wordt waargenomen zal er meteen contact met u opgenomen worden en zal er worden gekeken naar een oplossing van het probleem. Dit service abonnement is beschikbaar voor het systeembeheer, de telefonie en de kassasystemen die door Bezorgsupport geleverd worden.

Ook het all-in-one kassasysteem is aan te sluiten op het monitoringsysteem voor slechts €10,00 per maand.

Support op afstand

Nadat u contact met Bezorgsupport heeft gehad, kan er besloten worden om op afstand support te bieden. Selecteer daarvoor onderstaand uw besturingssysteem. Er zal een download starten waardoor er op afstand met een wachtwoord ingelogd kan worden. 

Volledige versie

 

 

 

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp