Pinapparaat direct op horeca handheld

 

Direct mobiel pinnen op horeca handheld 

Snellere afhandeling op het terras

Betalen met iedere bank, creditcard, smartphone en smartwatch

Geen extra pinapparaten met abonnementen en onderhoud nodig

Nieuwe koppeling maakt van horeca handheld een pinapparaat!

Heeft u een locatie met piekbestellingen zoals bij een bar op een drukke avond of tussen sportwedstrijden, in een theater of op een festival? Dan kunt u met de nieuwe koppeling van Hiopos tijd besparen. Het is vanaf nu mogelijk voor de consument om direct te pinnen op de horecahandheld. U hoeft geen apart pinapparaat meer aan te bieden en hier het totaal bedrag op aan te slaan, maar de consument rekent direct af op het bestelsysteem. Een snellere doorloop en efficiency voor zowel de gast als het personeel!

Direct betalen met smartphone & smartwatch!

 

Snel afrekenen met handheld en pinapparaat in één! 

Stel u heeft een theater, tijdens de pauze komen er zo’n 300 bezoekers tegelijk naar de bar om een drankje te halen. U wilt natuurlijk een snelle doorloop zodat de voorstelling kan hervatten. Hoe ideaal is het in deze situatie dat de gasten direct aan de handheld kunnen bestellen en afrekenen? Zelfs met een smartphone of Apple watch is afrekenen mogelijk. Dit betekent een doorlooptijd die met minuten per gast afneemt. Ook bij een sportwedstrijd, bijvoorbeeld in een stadion of in de sporthal werkt dit systeem goed als toeschouwers in de rust ook een drankje komen halen. In bars of op festivals met een constante drukte bij de bar is dit ook goed toepasbaar. Een snellere afhandeling betekent natuurlijk ook meer omzet. Als je sneller de drankjes bestelt, betekent er dat je er in dezelfde tijd ook meer kunt verkopen!

Ideaal te gebruiken voor:

Op het terras

Evenementenlocaties

Festivals

Markten

Theaters

Voetbalstadions

Sporthallen

Casino's

 

Veel voordelen voor horeca pinkassa!

Een bijkomend voordeel van het direct pinnen op de handheld is dat u geen extra pinapparaat meer nodig hebt. U heeft dus ook hiervoor geen apparaat met onderhoud en abonnement nodig. Op grote locaties zoals voetbalstadions levert u dit een enorme besparing op. Het maakt voor de betaling niet uit bij welke bank uw gasten bankieren. Ook pinnen met creditcard is mogelijk.

Bent u geïnteresseerd om pinnen op de HioPos Handheld direct te implementeren? Neem contact met ons op voor een afspraak!

14 dagen op proef

Demonstratie Kassa app

Mocht u een live demo willen van het HioPOS Cloud kassasysteem dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons op de vestiging. Wij laten graag de mogelijkheden van de kassa app zien voor uw horeca onderneming. Wilt u de app gratis proberen? Laat het ons weten en u ontvangt 14 dagen gratis een volledige versie van de HioPOS Cloud kassa app. Bestellen kan telefonisch via 085-0210110 of neem contact met ons op.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl