Pinapparaat op horeca handheld

Direct mobiel pinnen op de HioPOS handheld

Pinkassa handheld

Over Bezorgsupport

Wat is een pinkassa handheld?

Je kent het wel… een drukke dag op het terras en het is vechten om dat ene pinapparaat zodat je kan afrekenen. Met de nieuwe HioPOS pinkassa kunt u bestellen én betalen op dezelfde handheld! Zo heeft u de bar, de keuken en de kassa zelf in de hand wat zorgt u voor een snellere doorloop en efficiency voor zowel de gast als het personeel. 

Ons in-house team team van technische experts kan op afstand inloggen, waardoor we dus altijd dichtbij zijn om u te helpen. Vanuit onze thuisbasis in Rijswijk staan we natuurlijk ook altijd klaar om te ondersteunen bij installatie of andere vragen over onze pinkassa handheld!

Functies pinkassa handheld

Direct betalen met iedere bank, creditcard, smartphone en smartwatch

Snellere afhandeling op het terrras

Geen extra pinapparaat met abonnementen en onderhoud nodig

Reviews

“Ze kennen de processen vanbinnen en vanbuiten en weten precies welke ICT-mogelijkheden die processen optimaliseren. Ze snappen de dynamiek die hoort bij een franchiseorganisatie.”

Steffen van Dijk

New York Pizza

“Soms belt Bezorgsupport dat ze iets hebben gesignaleerd en dat ze het op afstand hebben gecorrigeerd.”

Wilfred Klap

W.F. Klap Makelaardij

Onze pinkassa handheld

Ideaal voor op jouw horeca locatie!

 

 

Voordelen van een pinkassa en handheld in één!

Stel u heeft een theater en tijdens de pauze komen er zo’n 300 bezoekers tegelijk naar de bar. Of tijdens de rust van een sportwedstrijd lopen de tribunes leeg, omdat iedereen een koud biertje wilt halen. U wilt natuurlijk zorgen voor een snelle doorloop. Dan kan deze HioPOS pinkassa handheld u veel tijd besparen en zorgen dat klanten op een effectieve manier worden bediend! 

De nieuwste koppeling van HioPOS verandert de horeca handheld in een pinkassa. Met dit nieuwe kassasysteem voor de horeca is het nu mogelijk voor de consument om direct te pinnen op de horeca handheld. Hierdoor is er geen apart pinapparaat meer nodig en kunnen mensen zelfs met een smartphone of smartwatch afrekenen. Hierdoor neemt de doorlooptijd af en kan er meer verkocht worden in dezelfde tijd!

Direct afrekenen

Klanten kunnen meteen aan tafel afrekenen via de HioPOS app op de horeca handheld.

Efficiënter werken

Snellere afhandeling met de pinkassa handheld, waardoor meer verkocht kan worden in dezelfde tijd.

Geen extra kosten meer

Geen extra pinapparaat meer nodig, wat u kosten bespaart voor onderhoud en abonnement.

BENIEUWD NAAR DE

PINKASSA HANDHELD?

BINNEN 24 U AAN DE SLAG

Klanten die onze pinkassa handheld gebruiken

De nieuwe HioPOS handheld wordt op verschillende binnen- en buitenlocaties gebruikt. Het is een veilige, praktische en gebruiksvriendelijke pinkassa, waarmee u de klant extra service kunt bieden. De pinkassa handheld zorgt voor een snellere doorloop en efficiëntie voor zowel de gast als het personeel. 

Ideaal voor…

Op het terras

Festivals

Markten

Theater

Voetbalstadions

Casino's

Evenementenlocaties

Sporthallen

Veelgestelde vragen (FAQ)

Onderwerp

Kan ik een demonstratie krijgen?

We plaatsen binnenkort demo video’s op de pagina van de HioPOS Cloud kassa. Hier kunt u bekijken hoe de kassa uitgepakt wordt, hoe u de kassa kunt instellen en hoe u de kassa kunt gebruiken. Uiteraard kunt u eventuele vragen telefonisch of per mail aan ons stellen. Als u een demonstratie wenst, dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons op de vestiging. Belt u van tevoren om een afspraak te maken.

Kan ik mijn HioPOS Cloud kassa koppelen aan een pin automaat?

Ja, dit kan zeker. Wij hebben een pin automaat koppeling gerealiseerd met CCV, Payplaza en Sumup. Hierdoor verschijnt het bedrag direct op de pinautomaat als u op “pin” klikt in het betaalscherm van de kassa. Daarnaast wordt een kopie van de pinbon ook netjes onder de verkoopbon gezet in uw kassa. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

 

Uw bestelling wordt na de ontvangst van de betaling zo spoedig mogelijk verzonden. De verzendtijd binnen Nederland is gemiddeld 1-2 werkdagen, de verzendtijd

in België, Luxemburg en Duitsland is gemiddeld 2-3 werkdagen. Het is tevens mogelijk om zelf de bestelling op afspraak op te halen bij ons hoofdkantoor.

Als één of meerdere producten niet voorradig zijn op het moment van bestelling dan zullen wij u daar altijd van op de hoogte brengen en een geschatte verzenddatum doorgeven.

hosted telefonie bellen voip MKB

Interesse en/ of vragen?

5 + 6 =

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp