Tijdelijk mobiel internet, 4G WiFi router huren

 

Huur een totaalpakket voor tijdelijk mobiel internet op locatie. In heel Nederland!

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Heeft u tijdelijk mobiel internet

nodig op locatie? Snel, stabiel en onbeperkt internet?

Bezorgsupport zorgt ervoor dat u binnen 48 uur operationeel bent met tijdelijk mobiel internet op iedere locatie in Nederland. Met deze 4G WiFi oplossing kunt u op 64 apparaten online zijn via het snelste mobiele netwerk van Nederland. Er is geen beperking van bandbreedte of data. Ideaal voor festivalorganisatoren, beurzen en evenementen, pop-up winkels, bij verhuizingen of op bouwterreinen. Voor €129,- ex BTW.

Functies 4G mobiel internet WiFi

Per maand te huur

Snelste netwerk van Nederland

Echt onbeperkt data

Voor maximaal 64 apparaten

Ongelimiteerde bandbreedte

Plug & play, snel van start

Support door internet expert

Inclusief antenne & router

 

Huur tijdelijk internet met een 4G totaalpakket

Heeft u behoefte aan tijdelijk zakelijk internet? Onze high-end internetoplossing is per maand te huur. Dit pakket is speciaal samengesteld voor iedereen die zich geen downtime kan permitteren en daarom tijdelijk een snelle internetverbinding wil huren in Nederland.

 

Snel online met stabiel tijdelijk internet op locatie

Bezorgsupport levert u snel en betrouwbaar internet zonder downtime via het netwerk van T-Mobile. Het snelste mobiele netwerk van Nederland. Met deze verbinding bent u echt onbeperkt online. Wij leveren u een 4G LTE router die u eenvoudig met plug & play installeert. Onze service-expert kunt u op afroep bevragen. Met de extra antenne optimaliseert u het 4G signaal. 

Binnen 48 uur online

Wij leveren het 4G netwerk in heel Nederland. U bent op iedere tijdelijke locatie snel online. Van pop-up store tot festivalterrein. Informeer naar de mogelijkheden op maat. 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp