THT sticker software

Print uw THT stickers met het grootste gemak

THT Labels is in eerste instantie ontwikkeld voor de grotere horeca franchiseketens. Zij kunnen met het product een database vullen en deze pushen (real-time) naar de vestigingen, zodat iedere franchisenemer de meest actuele producten in het bestand heeft zitten voor het printen van de “te houden tot” labels. 

Halverwege de ontwikkeling van deze software voor franchiseketens, zijn er testprogramma’s gemaakt voor Android toestellen. Het resultaat van deze testen is een product, dat uitermate geschikt is voor de ondernemer die niet in een groot samenwerkingsverband actief is, zoals de snackbar op de hoek of de kantine in een verzorgingshuis.

Ten minste houdbaar tot of Te gebruiken tot, dat maakt niet uit. Als er producten zijn klaargemaakt, of uit de koeling zijn gehaald, moet er gewoon snel een label kunnen worden geprint. THT Labels voor Android kan dit dus. Ook het importeren van data en categorieën is snel en makkelijk te leren.

Naast THT stickers kan onze app ook volledige etiketen genereren voor voorverpakte producten. Inclusief allergenen, prijs en TGT/THT.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp