ICT

ICT

Het automatiseringsproces wordt voor menig ondernemer meer en meer een onoverzichtelijk geheel. Bezorgsupport weet dat en biedt de ondernemer zekerheid, zowel in aanschaf als in beheer van het netwerk. Ondersteunend hieraan bieden wij u cloud services zoals een online backup, diensten zoals onze helpdesk en producten zoals hard- en software aan. 

m2m connectiviteit internet of things simkaar

Wie heeft het wel eens meegemaakt dat de server ermee ophield? Vaak duurde het dagen eer de onderneming weer in de lucht was. Bezorgsupport biedt een speciaal concept waarmee een snelle en betrouwbare herinstallatie, zowel bij crashes als bij vervanging van de server gegarandeerd is. Dit is onze speciaal ontwikkelde online backup. Wordt weer de ondernemer met die totale view over uw eigen organisatie en durf af te wijken van de gevestigde namen. Immers uw onderneming is opgericht uit uw zienswijze, daarom bent u ondernemer geworden. Onze producten en diensten kunnen u hierbij ondersteunen.

Wij bieden verschillende soorten systeembeheer aan en kunnen indien gewenst alles uit handen nemen. Onderstaand is een overzicht te vinden van onze systeembeheer diensten en producten.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp