M2M internet verbinding voor apparaten

Connectiviteit voor Internet of Things

Heeft u connectiviteit nodig voor uw Internet of Things? Wilt u apparaten verbinden met een netwerk? M2M internet is de oplossing.

m2m connectiviteit internet of things simkaar

Zoekt u een oplossing voor M2M connectiviteit?

VERBINDING VOOR apparaten

Steeds meer apparaten functioneren en communiceren met elkaar via een internetverbinding. Ook binnen uw zaak komen er steeds meer IoT-apparaten die van machine tot machine (M2M) data of commando’s uitwisselen. Internet of things is dan ook geen trend meer maar de nieuwe realiteit.

Bezorgsupport kan u uitstekend adviseren bij het kiezen van de juiste M2M internet verbinding. Dit is geschikt is als connectie oplossing voor uw Internet of Things. Wij leveren u bijvoorbeeld simkaarten met een vast ip adres of IP-VPN.

Snel online met al uw apparaten

Wat is connectiviteit? Wat is Internet of Things?

Via het internet verbonden zijn heet connectiviteit. U wilt voor uw apparaten, systemen of machines een stabiele en snelle verbinding. Zeker als zij belangrijke data naar u communiceren. Apparaten die kunnen communiceren als sensor scharen we onder Internet of Things (IoT). Als twee apparaten van machine tot machine verbonden zijn, heet dit M2M. Tegenwoordig zijn er allerhande apparaten met connectiviteit zoals: pinapparatuur, alarminstallaties, verlichting, sluizen, productiesystemen, GPRS-printers, luchtfilters en track&trace systemen. Heeft u al internet of things in uw bedrijf? Vast wel!

M2M internet werkt voor:

Pinapparaten

Track & trace

GPRS-printers

Logistieke systemen

Productie systemen

Sensoren

Alarminstallaties

Luchtfilters

Verlichting

Sluizen

m2m internet connectiviteit simkaart
m2m internet connectiviteit internet of things simkaart

Voor welke bedrijven zijn M2M simkaarten? 

Onze M2M simkaart abonnementen zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven. Bezorgsupport werkt veel voor MKB-bedrijven. Ondermeer in de glastuinbouw worden veel sensoren gebruikt, voor het meten van de temperatuur en luchtvochtigheid. Ook servicebedrijven met monteurs op de weg gebruiken een simkaart om bijvoorbeeld metingen door te geven of om een pinapparaat te gebruiken. Horeca met bezorging gebruiken M2M bij track & trace van de bezorgers. Kortom, geen vraagstuk is ons vreemd!  

Advies hoe u gebruik kunt maken van M2M diensten?

Plan een afspraak in, altijd vrijblijvend! Een van onze medewerkers komt graag bij u langs voor een verkennend gesprek en inventarisatie van de Internet of Things.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp