TELECOM & IT

Referenties

Een groot aantal ondernemingen zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Bezorgsupport en werken met NetserverOS, onze telefonie of een van onze kassasystemen. Onderstaand kunt u lezen hoe onze klanten onze producten en diensten ervaren.

 

Afhaal en bezorg kassasystemen en telefonie

Algemeen directeur Hans Miete van New York Pizza: “We hebben indertijd voor Bezorgsupport gekozen, omdat het een partij is met voldoende omvang om landelijke service te kunnen verlenen en tegelijk ook klein genoeg is om flexibel en servicegericht te kunnen werken. […] Het belangrijkste pluspunt van Bezorgsupport is de know how die ze hebben van de branche waarin wij  werkzaam zijn. […] Alles bij elkaar maakt dat van hen één van de belangrijkste partners waar wij mee samenwerken.” Lees de volledige referentie.

 

VoIP Telefonie

Scope Scholengroep was opzoek naar een telecom omgeving welke mee kon groeien naar de toekomst en zeker met de komende verhuizingen en nieuwbouw gemakkelijk verhuisd kan worden. De aangeboden oplossing was gebaseerd op een in het datacenter opgeleverde 3CX omgeving en Yealink toestellen, welke allemaal over de reeds bestaande infrastructuur opgeleverd moesten worden. SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs. Lees de volledige referentie.

 

Systeembeheer
navb_logo referentie bezorgsupport

NAVB vastgoedmanagement kiest al jaren voor Bezorgsupport. Reginald Brouwer, hoofd IT bij NAVB Vastgoedmanagement: “Bezorgsupport is al jaren onze betrouwbare systeembeheerder en in de loop der tijd uitgegroeid tot onmisbare sparring partner bij procesmatige veranderingen in onze organisatie.” Lees de volledige referentie.

 

 

logo_klap referentie bezorgsupport

Wilfred Klap van Klap Makelaardij: “Soms belt Bezorgsupport dat ze iets hebben gesignaleerd en dat ze even langskomen om het te corrigeren. […] We hebben nu misschien eens per half jaar een netwerkprobleem waar we zelf niet uitkomen. Dan bellen we onmiddellijk. Al is het bij nacht en ontij. De zaken moeten doorgaan. We houden van korte lijnen en Bezorgsupport is altijd bereikbaar.” Lees de volledige referentie.

 

Retail kassasysteem
logo calexis schoenmode referentie bezorgsupport

Calexis Schoenmode: “Als ondernemer wil je vlot en vakkundig geholpen worden. Zeker met de opening van een nieuwe zaak moet er veel gebeuren. Je wilt dan een vaste contactpersoon die goed bereikbaar is. Iedereen kent wel die bedrijven waar je telefonisch lang in de wacht staat. Of bij wie je moeite moet doen om de juiste persoon te bereiken. Bezorgsupport is geen groot, anoniem bedrijf. Dat maakt het prettig om zaken mee te doen.” Lees de volledige referentie.

 

All-in-one kassasysteem

Hoekse Voetbal Club:  “Bezorgsupport heeft vooraf een presentatie op onze locatie gegeven, welke representatief op ons overkwam. Tijdens de installatie kwam wederom de professionaliteit naar boven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Bezorgsupport.” Lees de volledige referentie.

 

 

Enkele andere klanten uit ons klantenbestand

 

 

logo_def

logo-dbr

logo-belvedere-makelaars-denhaag

royal-diamonds

AutoOostdijk_LOGO_JPG-zwart-naast-elkaar

 dijksman-logologo briefpapier jpeg2 aandacht-logo
Boho Rebel  

stacks_image_454

 

 Nieuwe_afbeelding 

 

warung_mini_rotterdam

 logo_aposto 
Bo's livestyle logo referentie bezorgsupport
woktogo
   
Share This