Referenties

Een groot aantal ondernemingen is zeer tevreden over de dienstverlening van Bezorgsupport en werken met één óf meerdere van onze diensten. Onderstaand kunt u lezen hoe onze klanten onze producten en diensten ervaren.

Afhaal en bezorg kassasystemen en telefonie

“We hebben indertijd voor Bezorgsupport gekozen, omdat deze partner groot genoeg is om landelijke service te kunnen verlenen en tegelijkertijd klein genoeg is om flexibel en servicegericht te kunnen werken”, vertelt Directeur Franchise, Operations & Development Steffen van Dijk. “Voor New York Pizza is dat van levensbelang. We moeten tenslotte zeven dagen in de week open zijn.” […] Het belangrijkste pluspunt van Bezorgsupport is de know how die ze hebben van de branche waarin wij  werkzaam zijn. […] Alles bij elkaar maakt dat van hen één van de belangrijkste partners waar wij mee samenwerken.” Lees de volledige referentie.

 

VoIP Telefonie

Scope Scholengroep was opzoek naar een telecom omgeving welke mee kon groeien naar de toekomst en zeker met de komende verhuizingen en nieuwbouw gemakkelijk verhuisd kan worden. De aangeboden oplossing was gebaseerd op een in het datacenter opgeleverde 3CX omgeving en Yealink toestellen, welke allemaal over de reeds bestaande infrastructuur opgeleverd moesten worden. SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs. Lees de volledige referentie.

Systeembeheer

logo_klap referentie bezorgsupport

Wilfred Klap van Klap Makelaardij: “Soms belt Bezorgsupport dat ze iets hebben gesignaleerd en dat ze even langskomen om het te corrigeren. […] We hebben nu misschien eens per half jaar een netwerkprobleem waar we zelf niet uitkomen. Dan bellen we onmiddellijk. Al is het bij nacht en ontij. De zaken moeten doorgaan. We houden van korte lijnen en Bezorgsupport is altijd bereikbaar.” Lees de volledige referentie.

 

Retail kassasysteem
logo calexis schoenmode referentie bezorgsupport

Calexis Schoenmode: “Als ondernemer wil je vlot en vakkundig geholpen worden. Zeker met de opening van een nieuwe zaak moet er veel gebeuren. Je wilt dan een vaste contactpersoon die goed bereikbaar is. Iedereen kent wel die bedrijven waar je telefonisch lang in de wacht staat. Of bij wie je moeite moet doen om de juiste persoon te bereiken. Bezorgsupport is geen groot, anoniem bedrijf. Dat maakt het prettig om zaken mee te doen.” Lees de volledige referentie.

All-in-one kassasysteem

Hoekse Voetbal Club:  “Bezorgsupport heeft vooraf een presentatie op onze locatie gegeven, welke representatief op ons overkwam. Tijdens de installatie kwam wederom de professionaliteit naar boven. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Bezorgsupport.” Lees de volledige referentie.

 

Enkele andere klanten uit ons klantenbestand

 dijksman-logo logo briefpapier jpeg2  aandacht-logo
Boho Rebel stacks_image_454
  warung_mini_rotterdam
   
AutoOostdijk_LOGO_JPG-zwart-naast-elkaar
     

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Share This