Scope Scholengroep

3CX oplossing voor Scope Scholenschroep

Bezorgsupport werd benaderd door Walraven Telecom, een telecombedrijf uit Langbroek, voor het leveren van een 3CX Cloud omgeving voor één van haar klanten Scope Scholengroep (een van de grootste scholen in het Groene Hart). Scope Scholengroep was opzoek naar een telecom omgeving welke mee kon groeien naar de toekomst en zeker met de komende verhuizingen en nieuwbouw gemakkelijk verhuisd kan worden. De aangeboden oplossing was gebaseerd op een in het datacenter opgeleverde 3CX omgeving en Yealink toestellen, welke allemaal over de reeds bestaande infrastructuur opgeleverd moesten worden.

 Resultaat

Sinds de installatie werkt het systeem vlekkeloos. Het gebruik van de 3CX management console ten behoeve van de IT Afdeling van Scope Scholengroep in combinatie met het gebruik van de app voor alle medewerkers zorgt ervoor dat de klant veel beheer zelf kan doen en gebruikers op een intuïtieve wijze kunnen bellen.

 Conclusie

Scope Scholengroep is door de overgang niet alleen maandelijks minder geld kwijt aan de telecom oplossing, men is ook efficiënter geworden in het gebruik hiervan. Eén van de grote voordelen is dat er meerdere vestigingen gekoppeld zullen worden, zodat de hele groep straks in één omgeving werkt.

 

Over Walraven Telecom

Walraven Telecom is al meer dan 20 jaar actief in het adviseren en leveren van vaste – en mobiele telecomoplossingen voor de zakelijke markt. We zijn gevestigd in het historische koetshuis op Landgoed Sandenburg in Langbroek, 10 minuten vanaf Utrecht.

Met de telefonie oplossingen van onze partners KPN, Vodafone, Telfort, Bezorgsupport (3CX) en Dean One kunnen wij elke gewenste oplossing invullen en beheren.

Meer info: https://walraventelecom.nl

Over Bezorgsupport

Bezorgsupport Telecom & IT levert sinds 2004 professionele oplossingen op het gebied van Telecom & IT. Implementaties bij haar klanten kan van 1 kantoor met 1 medewerker tot kantoren met meerdere locaties verspreid over meerdere landen. Alle telefonie implementaties zijn al sinds 2006 gebaseerd op VoIP telefonie, hierdoor is er een zeer brede kennis binnen het bedrijf over de techniek. Bezorgsupport is officieel 3CX Platinum Partner.

Meer info: https://www.bezorgsupport.nl 

Over Schope Scholengroep

SCOPE scholengroep is de grootste onderwijsorganisatie in Alphen aan den Rijn en omstreken. De scholengroep bestaat uit twaalf basisscholen, een school voor zeer moeilijk lerenden, een scholengemeenschap voor voortgezet onderwijs met vier vestigingen en een school voor praktijkonderwijs.

Bij SCOPE scholengroep werken, verdeeld over de scholen en het bestuurskantoor, zo’n 800 medewerkers. Ruim 650 docenten en leerkrachten geven les aan ongeveer 6.250 leerlingen. Naast de docenten en leerkrachten zijn er nog veel meer mensen direct en indirect met het onderwijs en de zorg voor leerlingen bezig.

https://scopescholen.nl

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp