Cloud Telefonie

Dit is een moderne functionaliteit op het gebied van communicatie en telefonie. De telefooncentrale is hierbij niet fysiek aanwezig op de locatie, maar ‘in the cloud’ bij onze leverancier.

Wij bieden zo een compleet gehoste telefoniedienst aan op basis van de Cloud Telefonie via het internet. Op uw vestiging is een directe DSL verbinding (bepaald type internet specifiek voor spraak) aanwezig en deze koppelen wij aan de telefooncentrale van onze leverancier. Dit gebeurt in een beveiligd datacenter! Door het scheiden van het spraakverkeer met het publieke internet, blijft de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd.

De Cloud Telefonie oplossing is al een ideale oplossing voor een bedrijf vanaf 3 werknemers. U kunt hierbij aangeven hoeveel gebruikers u heeft en of u onbeperkt bellen wilt afkopen. Per gebruiker zal er een apart telefoontoestel geleverd moeten worden.

Een aantal voordelen van Cloud Telefonie:

 • Doordat u belt via Cloud Telefonie zijn de gesprekskosten aanzienlijk lager
 • Geen investering, service en onderhoudskosten voor de eigen telefooncentrale
 • U beschikt over uitgebreide telefoniefunctionaliteiten. Een gebruiker kan zelf instellen per wanneer zij bereikbaar zijn. Het is mogelijk om een maximaal bedrag in te stellen, dat een medewerker per maand mag bellen
 • Voicemail berichten worden als bijlage doorgestuurd naar een e-mail adres.

Hieronder enkele voorbeelden van de door ons gebruikte toestellen:

  Kantoor

  Delftweg 70
  2289 BA Rijswijk Zh
  Nederland

  Contact

  mail

  info@bezorgsupport.nl

  Helpdesk

  WhatsApp