Kassasystemen

Kassa app in de cloud

Bezorgsupport biedt verschillende kassasystemen aan, welke gebruikt kunnen worden in elke branche van tennisvereniging, tot restaurant, tot kledingwinkel. Graag willen wij u ondersteunen in de keuze voor het kassasysteem dat het beste bij u en uw zaak past. Bekijk onze kassasystemen voor alle opties. 

De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en retail winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig volledige kassasysteem software te installeren op elk android apparaat en android smartphone. Mocht u geen Android apparaat in bezit hebben, dan zijn deze ook bij ons te huur.

Wat is een cloud kassa app?

De Cloud neemt een aantal taken over van bijvoorbeeld uw tablet of telefoon. De data van het kassasysteem staat niet langer op harde schijven of laptops, maar wordt ondergebracht in een beveiligd datacenter. Deze gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en zelfs na brand, storingen of andere calamiteiten is de data en geschiedenis van de kassa volledig veiliggesteld en kunt u de software van de kassa app gemakkelijk op een ander apparaat installeren, inloggen en verder werken.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl