Kassasystemen voor horeca en retail

Bezorg Support kassasystemen bezorgsystemen en IT service voor MKB retail & horeca

Het beste kassasysteem voor uw onderneming

Bent u eigenaar van een restaurant, kledingwinkel of tennisvereniging? Wij bieden u hét kassasysteem wat het beste bij uw onderneming past! Bezorgsupport biedt verschillende kassasystemen geschikt voor horeca en retail. Onze kassasoftware wordt in elke branche gebruikt. Bekijk en vergelijk onze kassasystemen.

Kassa Cloud app

Zelf snel en eenvoudig volledig de kassasysteem software voor horeca en retail installeren op elk Android apparaat? Dat kan nu met de HioPOS Cloud kassa app! Beschikt u niet over een Android apparaat, dan kunt u deze huren bij ons.

Horeca kassasystemen

Functies kassasysteem home delivery

App voor bezorgers

Tracking van de bezorger

Koppeling met Tikkie

Koppeling met WooCommerce

Integratie met veel platforms

Tafel indeling

Kiosk software

Rapportages op alle devices

Order management

QR code bestel portaal

Wat is een cloud kassasysteem?

Wij bieden een betaalbaar all-in-one Cloud Kassasysteem voor horeca en retail bedrijf! Met onze HioPOS Cloud kassa app maken we gebruik van de laatste digitale mogelijkheden en neemt de Cloud een aantal taken over van uw tablet of telefoon. De data van het kassasysteem staat niet op een harde schijf, maar wordt opgeslagen in een beveiligd datacenter, ‘de Cloud’. Deze gegevens zijn alleen voor u toegankelijk. Bij brand of andere calamiteiten is de data en kassa geschiedenis volledig veiliggesteld. Zo kunt u de software van het kassasysteem weer eenvoudig op een ander apparaat installeren en verder werken waar u gebleven was.

Horeca kassasysteem voor afhalen en bezorgen

Speciaal voor afhaal en bezorg horeca bieden wij het Hiopos kassasysteem, waarmee u volledig wordt ontzorgd! Met dit kassasysteem kunt u bestellingen en geldstromen live volgen. Als u gebruik wilt blijven maken van uw huidige kassa kunt u alleen de kassasoftware aanschaffen. Kassa accessoires zoals barcodescanners, bonprinters en dergelijke kunt u eenvoudig op deze horeca kassa software aansluiten.

Kassasysteem starter

Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.

Kassasysteem professional

Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren. Werk efficiënter, sluit uw restaurant aan op afhaalapp’s en bespaar kosten. U wint veel op efficiëntie! 

Kassasysteem enterprise

Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg PoS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, Chosen Bun en Herbies Pizza. De oplossing waarmee u veel wint op kosten en effiëncy!

BENIEUWD NAAR ONZE

KASSA- EN BEZORGSYSTEMEN?

14 DAGEN OP PROEF

hosted telefonie bellen voip MKB

Interesse en/ of vragen?

11 + 4 =

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp