TELECOM & IT

Kassasystemen

Bezorgsupport biedt drie verschillende kassasystemen aan, welke gebruikt kunnen worden in elke branche van tennisvereniging, tot restaurant, tot kledingwinkel. Graag willen wij u ondersteunen in de keuze voor het kassasysteem dat het beste bij u en uw zaak past. Bekijk onze kassasystemen voor alle opties. 

 

  • All-in-one kassasysteem [HioPOS]

    Hiopos voorkant - Hiopos.nuIdeaal voor een kleine tot middel grote gelegenheid. Dit is een alles-in-een kassasysteem welke een PC, touchscreen en kassabonprinter bevat. U houdt zich in uw gelegenheid niet bezig met voorraadbeheer en prefereert een simpel en gemakkelijk op te zetten systeem. Dit is een simpele kassa, waardoor het niet nodig is om een servicecontract af te sluiten. De HioPOS kassa is dan ook in 15 minuten zelf te installeren en u kunt zelf producten en menu’s in de kassa toevoegen. Natuurlijk is het ook mogelijk dit aan ons uit te besteden. Meerdere kassa’s of vestigingen kunnen beheerd worden in combinatie met de HiOffice software. Het is mogelijk om accessoires zoals een weegschaal, keukenbonprinter en dergelijke op de kassa aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie over het all-in-one kassasysteem.

  • Afhaal en bezorg horeca [Andromeda]

    Het Andromeda Kassasysteem bieden wij aan voor afhaal en bezorg horeca gelegenheden. Dit systeem besteedt u uit, waardoor u volledig wordt ontzorgd. De nadruk van uw bedrijf ligt niet op voorraadbeheer. U vindt het belangrijk om uw bestellingen en/of geldstromen live te kunnen volgen. U kunt er voor kiezen om alleen de software aan te schaffen zodat u uw eigen kassa kunt blijven gebruiken of kunt kiezen voor een combinatie van software en een nieuw kassasysteem. Het is mogelijk hier accessoires zoals barcodescanners, bonprinters en dergelijke op aan te sluiten. Klik hier voor meer informatie over het afhaal en bezorg kassasysteem.

  • Retail [ICG]

    flatpos kassa - bezorgsupportAls u een retail gelegenheid heeft dan biedt Bezorgsupport u het ICG Kassasysteem aan. Het beheer van uw voorraad zit standaard in dit systeem net als het kunnen gebruiken van handhelds, barcodescanners en dergelijke. Tot de opties behoren mix & match acties, het beheer van meerdere vestigingen en het gebruik van klantenkaarten. Klik hier voor meer informatie over het retail kassasysteem.

 

Share This