Kassa app in de cloud

De HioPOS Cloud app maakt het voor horeca en winkels mogelijk om met behulp van de HioPos Cloud kassa app zelf, snel en eenvoudig volledige kassasysteem software te installeren op elk android apparaat. Mocht u geen Android apparaat in bezit hebben, dan zijn deze ook bij ons te huur.

Wat is een cloud kassa app?

De Cloud neemt een aantal taken over van bijvoorbeeld uw tablet of telefoon. De data van het kassasysteem staat niet langer op harde schijven of laptops, maar wordt ondergebracht in een beveiligd datacenter. Deze gegevens zijn alleen voor u toegankelijk en zelfs na brand, storingen of andere calamiteiten is de data en geschiedenis van de kassa volledig veiliggesteld en kunt u de software van de kassa app gemakkelijk op een ander apparaat installeren, inloggen en verder werken.

Voordelen HioPOS Cloud kassa

Betaalbaar

De Android App is verkrijgbaar vanaf
€ 19,- excl. BTW per maand. Er zijn geen kosten voor software updates.

Gemak

De kassa app is eenvoudig zelf te installeren op onze orderphone of op uw eigen telefoon of tablet.

Keukenprinter & mobiele telefoon

Via de app op de orderphone kunnen medewerkers direct aan tafel bij de klant binnen bijv. een restaurant of terras afrekenen.

Overzichtelijke rapportages

De overzichten zijn altijd real-time terug te vinden in het kassasysteem. Aan het eind van de dag heeft u een handig totaaloverzicht.

Tafels in de wacht

Werkt u in de restaurant indeling dan kunnen bestellingen op tafelnummer of klantnaam in de wacht worden geplaatst.

Veilige app

De kassageschiedenis wordt altijd direct in de cloud opgeslagen waardoor deze ook bij bijv. brand of diefstal volledig veilig zijn gesteld.

Demonstratie Kassa app

Mocht u een live demo willen van het HioPOS Cloud kassasysteem dan bent u uiteraard van harte welkom bij ons op de vestiging. Wij laten graag de mogelijkheden van de kassa app zien voor uw horeca onderneming. Wilt u de app gratis proberen? Laat het ons weten en u ontvangt 14 dagen gratis een volledige versie van de HioPOS Cloud kassa app. Bestellen kan telefonisch via 085-0210110 of neem contact met ons op.

Klik hier voor het installatie bestand van de Cloud kassa en app.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Share This