Kassasysteem professional met afhalen en bezorging 

Software voor horecakassa en thuisbezorgen van eten.

Bezorg Support Rijswijk - IT - Kassasystemen

Wilt u uw horecazaak professionaliseren met een nieuw kassasysteem?

Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren.

Voordelen Bezorgsupport kassasysteem:

Efficiënter werken

Kostenbesparing

Omzetvergroting

Centrale aansturing

 

Het Professional kassasysteem biedt u veel voordelen

Snel, eenvoudig en meer voordelen voor uw bedrijf. De voordelen van het Professional systeem zijn:

 

Efficiënter werken

Door het toewijzen van een uniek klant ID en het aanleggen van een klantendatabase kunnen bestellingen sneller verwerkt worden. Het geïntegreerde creditcard acceptatiesyteem zorgt voor een snelle en veilige afhandeling van betalingen met creditcard.

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

 

Kostenbesparen

De bezorgers kunnen gevolgd worden en efficiënter ingezet worden door bezorgstations te implementeren. Het bezorgersmanagementsysteem stuurt een onbeperkt aantal bezorgers centraal aan.Efficiënter inzetten van de bezorgers zorgt voor een enorme kostenbesparing op arbeid. Standaard worden meerdere rapportages aangeleverd met tips waar kosten bespaart kunnen worden. Keukenaansturing door het plaatsen van een productie screen.

 

Centrale aansturing

Centraal kunnen de computers en printers aangestuurd worden. Het systeem beschikt over tien taalinstellingen, waardoor iedereen in zijn eigen taal aangestuurd kan worden. Een operationeel realtime dashboard maakt het mogelijk, dat vestigingen resultaten met elkaar kunnen vergelijken. Tafelindeling, afhalen aan de balie en fine dining zijn beschikbaar. Het hoofdkantoor kan alle resultaten van de vestigingen realtime volgen. Een onbeperkt aantal bezorgers kan aangesloten worden.

 

Omzetvergroting

Direct marketing kan toegepast worden op het klantenbestand. Via SMS is het mogelijk om klanten te benaderen en de status van openstaande bestellingen te melden. Via internet kan direct in het systeem door de klant georderd en eventueel met creditcard betaald worden. Het is mogelijk een telefooncentrale te creëeren waardoor een telefonische order nooit gemist wordt ingeval van drukte.

 

Uitbreidingsmogelijkheden op het Professional kassasysteem

Het systeem kunt u altijd uitbreiden en aanpassen aan de ontwikkelingen binnen uw onderneming, zoals GPS tracking van de bezorger door u en uw klant. Koppeling met de bestelsite thuisbezorgd.nl en uw eigen website zijn mogelijk.

Core
Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.

Enterprise
Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg POS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, Chosen Bun en Herbies Pizza.

“We hebben indertijd voor Bezorgsupport gekozen, omdat deze partner groot genoeg is om landelijke service te kunnen verlenen en tegelijkertijd klein genoeg is om flexibel en servicegericht te kunnen werken.”

Steffen van Dijk

Directeur Franchise, Operations & Development, New York Pizza

Demonstratie op locatie

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp