Kassasysteem core Startende horeca met afhalen en bezorging 

Software voor horecakassa en thuisbezorgen van eten.

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Gaat u starten in de horeca en zoekt u een kassasysteem?

Bezorgsupport Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces. Naast een snel en eenvoudig kassasysteem is het mogelijk om de bezorgers te volgen met het bezorgersmanagement gedeelte.

Voordelen Bezorgsupport kassasysteem:

Efficiënter werken

Kostenbesparing

Centrale aansturing

Omzetvergroting

Uitbreidingsmogelijkheden

Leasen tegen maandtarief

 

Het Core kassasysteem biedt u veel voordelen

Snel, eenvoudig en meer voordelen voor uw bedrijf. De voordelen van het Core systeem zijn:

 

Efficiënter werken

Het bespaart u tijd, doordat u eenvoudig via het touchscreen de order kunt aannemen en een uniek klant ID kan toevoegen. Het is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u er snel mee leert te werken. Met het bezorgersmanagement gedeelte kunt u bezorgers efficiënter laten werken en de bezorgsnelheid verbeteren.

 

Kostenbesparen

U kunt uw arbeidskosten terugbrengen en managen met het tijdregistratie gedeelte. U ontvangt standaard tien rapportages welke inzicht geven in behaalde resultaten en benadrukken op welke kosten u kunt besparen.

 

Centrale aansturing

U kunt centraal medewerkers, bezorgers, de keuken en kassa’s aansturen. Tafelindeling, fine dining en afhaaldiensten zijn te sturen via het systeem. U kunt eenvoudig extra wensen van de klant in de order noteren.

 

Omzetvergroting

Door het gebruik van de klantendatabase kunt u direct marketing op uw klanten toepassen. Waardoor u bestaande klanten effectief kan benaderen. Daarnaast kunnen klanten direct in het systeem via internet orderen. De klant wordt daarna geïnformeerd over de verwachte bezorgtijd en kan de order volgen.

 

Uitbreidingsmogelijkheden op het Core kassasysteem

Het systeem kunt u altijd uitbreiden en aanpassen aan de ontwikkelingen binnen uw onderneming, zoals GPS tracking van de bezorger door u en uw klant. Koppeling met de bestelsite thuisbezorgd.nl en uw eigen website zijn mogelijk.

Professional
Bezorgsupport Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren.

Enterprise
Bezorgsupport Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg POS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote ketens als Papa John´s, New York Pizza en Little Ceasars.

“We hebben indertijd voor Bezorgsupport gekozen, omdat deze partner groot genoeg is om landelijke service te kunnen verlenen en tegelijkertijd klein genoeg is om flexibel en servicegericht te kunnen werken.”

Steffen van Dijk

Directeur Franchise, Operations & Development, New York Pizza

Tijdelijk geen budget?

U kunt altijd het pakket leasen tegen aantrekkelijke maandtarieven. Vraag vrijblijvend een prijsopgave aan.

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp