De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit [NVWA] geeft vanaf vandaag inzicht in welke horeca zaken hygiënisch werken [groene score] en welke niet [oranje en rode score]. De score is gebaseerd op Juiste omgang met voedsel, Hygiëne en Ongedierte. Verklein de kans op een slechte score en maak gebruik van een label printer voor de T.H.T. registratie van uw voedingsmiddelen.

De NVWA is begonnen met de publicatie van de inspectieresultaten van lunchrooms en breidt dit na een proefperiode van een jaar uit naar meerdere horeca types. Verwacht wordt dat ook diner en afhaal zaken vanaf volgend jaar worden toegevoegd. Sinds vandaag zijn de scores van lunchrooms te bekijken in de Horeca Inspectiekaart app beschikbaar voor Android/Google en iPhone gebruikers. Gebruikers kunnen in de app op locatie of bedrijfsnaam zoeken en meteen inzicht krijgen in de score van het betreffende bedrijf.

SATO TH2 Label PrinterAls ondernemer zet u natuurlijk alles in om de hygiëne van uw bedrijf zo hoog mogelijk te houden. Bezorgsupport wilt u daar graag in ondersteunen en biedt u dan ook de SATO TH2 label printer aan. Met behulp van de SATO label printer wordt het uitvoeren van de T.H.T. registratie vergemakkelijkt en kunt u hoger scoren in de Juiste omgang met voedsel categorie.  Door gebruik te maken van een label printer, zullen er minder registratie fouten gemaakt worden en zal uw verspilling kleiner worden.
De SATO TH2 label printer is een stand-alone oplossing die snel het juiste eenduidige T.H.T. etiket print. De label printer bevat een automatische datum en tijd registratie, is programmeerbaar voor elke applicatie en heeft een één-voor-één label dispense mode. De printer wordt in een complete kit geleverd zodat u alles in huis heeft om direct aan de slag te gaan: label printer, labelprogramma, cleaning kit, 1 doos labels en beknopte handleiding. Dit startpakket bieden wij u aan voor €995,- excl. BTW en is te bekijken op onze website. Wacht niet en neem contact met ons op voor meer informatie of het plaatsen van uw bestelling.

 

 

Bron: AD.nl & NVWA