Bezorgsupport reist het hele land door, voor installaties van kassasystemen tot het beheren van ICT systemen.
Maar wist u ook dat wij telefonie voor u kunnen verzorgen? En dat u daar de deur niet voor uit hoeft, wij komen gewoon naar u toe!

 

Bezorgsupport is al 10 jaar ICT en Telecom leverancier in Het Westland. Wij gaan graag met onze klanten langdurige partnerships aan en kiezen voor een persoonlijke benadering.

 

Koffie?Als wij even gebruik mogen maken van uw tijd om een kopje koffie met u te drinken, dan kunnen wij u in een goed gesprek wellicht een interessante besparing aanbieden op het gebied van uw huidige telefonie. Wij vinden het belangrijk om niet alleen landelijk, maar ook de lokale ondernemers te ondersteunen in hun zoektocht naar voordelige en innovatieve oplossingen omtrent telefonie. Wij kunnen u dan ook een besparing aanbieden op, niet alleen traditionele telefonie lijnen, maar wij zijn tevens gespecialiseerd in het leveren van de nieuwste technieken op het gebied van Hosted VoIP telefonie.

 

Afhankelijk van uw bedrijfssituatie kan er een besparing van 15% tot 40% behaald worden, en dat gunnen wij u graag!

 

Bent u geïnteresseerd in een goed gesprek over telefonie, dan nodigen wij u graag uit bij ons op de koffie! Komt dit niet uit, dan komen wij uiteraard graag bij u langs.

 

U kunt contact met ons opnemen, of een email sturen, dan nemen wij de koekjes mee bij ons kennismakingsgesprek!

 

Met vriendelijke groet,

 

Bezorgsupport
Wendy van der Meer