Bezorgsysteem

Makkelijk bezorgen met een bezorgsysteem

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Gemakkelijk bezorgsysteem

Bezorgen makkelijk maken voor uw horeca? Gebruik een bezorgsysteem voor uw kassasysteem. Maak het bedrijfsproces nog makkelijk voor uw bezorgrestaurant door alle gegevens overzichtelijk op uw kassa te zien. Passend bij uw horeca onderneming zijn er verschillende soorten bezorgsystemen.

Kassasysteem voor bezorgrestaurant

In de kassasysteem van Bezorgsupport zit het bezorgsysteem. Dit maakt het bedrijfsproces inzichtelijk voor uw horeca. Met verschillende functies kan u kijken welk kassasysteem bij uw horeca past. Wij bieden drie verschillende systemen voor de horeca die bezorgen. Laat u ook afhalen? Dan hebben wij hier ook optie voor op ons kassasysteem. 

Bezorgsysteem software

Uw bezorgsysteem ondersteunt u bij het bedrijfsproces. Het bezorgsysteem software heeft diverse optie die passen bij uw horeca. Het maakt het bedrijfsproces nog makkelijker. Hier zijn nog veel meer opties voor.

Functies bezorgsysteem

De klant kan order tot aan de deur volgen

Een app voor de bezorgers

Tracking van de bezorger

Integratie met onder andere Thuisbezorgd

Maak het bezorgsysteem van uw horeca nog aantrekkelijker door een spaarsysteem te koppelen aan uw klantenbestand. Dit zijn nog lang niet alle optie voor het bezorgsysteem. 

cloud telefonie hosted telefonie VoIP
kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens
kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Bezorgsysteem voor startende horeca

Voor de startende horecaondernemer is dit een goed bezorgsysteem. Hierin heeft u de controle over het gehele bedrijfsproces. Het mogelijk om de bezorgers te volgen bij het bezorgsysteem.

Bezorgsysteem voor de professionele horeca ondernemer

Ben jij aan het groeien in je horeca onderneming? Dan is een bezorgsysteem een goede stap voor uw onderneming. Bij het professionele bezorgsysteem kan u meerdere filialen beheren.

Bezorgsysteem voor Enterprise

Een zorgeloos bezorgsysteem voor jou als enterprise. Grootste bezorg oplossing PoS die wordt gebruikt door grote horeca. Handig voor uw horeca met meerdere vestigingen. 

Door deze werkt u efficiënter en heeft u een goed overzicht door de centrale aansturing. Wilt u de bezorgsystemen vergelijken? Neem Vrijblijvend contact met ons op of vraag een demo aan voor ons bezorgsysteem!

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van cloud telefonie lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp