We laten graag onze klanten aan het woord over onze diensten en producten. Vandaag vertelt Mike Lager van Borgdorff Makelaars over het product dat zij gebruiken: hosted telefonie.

“Wij zijn een full-service makelaar in Den Haag en het Westland. We bieden bij ons makelaarskantoor ook een onafhankelijke hypotheekshop en verzekeringskantoor aan. Zo kunnen wij iedereen binnen het gebied ontzorgen bij het kopen en verkopen van huizen. Via Google kwamen wij op Bezorgsupport terecht. Wij zagen dat zij telefonie ook verzorgen. De directeur van Bezorgsupport is toevallig een goede bekende van een van onze medewerkers. Het contact was dus zo gelegd.”

Borgdorff Makelaars gebruikt het product 3CX hosted telefonie (https://www.bezorgsupport.nl/connectiviteit/3cx-hosted-telefonie/). Dit maakt het mogelijk om via de cloud te bellen. Intern bellen is gratis mogelijk en kan op ieder apparaat. Voor makelaars heeft dit veel voordelen. Ook op locatie, bijvoorbeeld van of naar een bezichtiging kan er gebeld worden alsof u op kantoor bent. Daarnaast is er ook een koppeling te maken naar Real Works, het meest gebruikte CRM systeem door makelaars. Lager voegt toe: “Ik vind de samenwerking met Bezorgsupport echt een top samenwerking. Er is een snelle servicedesk en Bezorgsupport heeft deskundig personeel.”