Zakelijk glasvezel in Delft & Delfgauw

Partner voor zakelijk glasvezel op bedrijventerreinen in Delft en Delfgauw

Official partner van:

Bezorgsupport uw partner voor glasvezel op bedrijventerreinen Delft & Delfgauw

Bent u gevestigd op een bedrijventerrein in Delft of Delfgauw? Profiteer dan nu van de collectieve glasvezelaansluiting! Doet u nu mee? Dan betaalt u geen aansluitkosten en heeft u binnenkort een hoge snelheid internetverbinding.

Bezorgsupport is officieel partner van DeltaFiber. Wij zijn een fullservice familiebedrijf dat al 37 jaar MKB ondersteunt bij alle vraagstukken voor connectiviteit, ICT en kassasystemen. 

 

Profiteer mee van de korting op aansluitkosten!

Waarom kiezen voor glasvezelinternet?

Veilig en stabiel

Echt supersnel!

Zorgeloos in de cloud

Back-up lijn

Passend maatwerk voor ieder

Bezorg Support kassasystemen bezorgsystemen en IT service voor MKB retail & horeca
Bezorg Support kassasystemen bezorgsystemen en IT service voor MKB retail & horeca

Glasvezel op uw bedrijventerrein in Delft of Delfgauw?

Maak uw bedrijf klaar voor nog sneller internet. Samen met de andere ondernemers die op de bedrijventerreinen in Delft en Delfgauw gevestigd zijn kunnen we u collectief aansluiten. En dat is goed nieuws!

Door het samen te doen profiteert u van de kosteloze aansluiting. Daarnaast kunt u straks voor uw zaak sneller up- & downloaden, nog beter in de cloud werken, videobellen of online vergaderen en grote bestanden versturen. Wilt u zelfs streamen? Ook dat is voor glasvezelinternet geen probleem. Bezorgsupport neemt u graag aan de hand bij deze aansluiting.

SameNwerking met Delta Fiber

DELTA Fiber Netwerk sluit heel Nederland aan op het allerbeste glasvezelinternet. Ze zijn een topspeler en bieden sinds 2006 glasvezel aan. Samen met Delta Fiber sluiten we de bedrijventerreinen in Delft & Delfgauw aan!

Voorkom uitval van uw verbinding

Met 99% aan uptime is uw bedrijf bij glasvezelinternet garant sneller en altijd online. Deze hoge snelheidslijn voor uw back-up voorziening of werken in de cloud. Heeft u deze diensten nog niet? Bezorgsupport adviseert u graag. 

Fullservice IT BUREAU DAT WERKT VOOR UW ZAAK

Bezorgsupport komt graag bij u langs om te inventariseren welke andere diensten we u kunnen bieden voor uw IT en connectiviteit. Wij hebben alle diensten in huis.  Dus ook als u nog geen cloudwerkplekken of back-up systeem heeft. 

“We zijn er trots op dat we vanaf nu deze dienst aan bedrijventerreinen in Delft en Delfgauw kunnen bieden. Zo bieden we honderden MKB ondernemers sneller internet en meer continuïteit in hun bedrijfsactiviteiten!”

Erik Luijkx

Manager-directeur, Bezorgsupport

Meer weten?

Maak vrijblijvend een afspraak en kom alle voordelen te weten over het collectief aansluiten!

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp