Er mogen deze zomer weer evenementen georganiseerd worden. Organisatoren van festivals, beurzen en foodtruckhouders komen met de organisatie opgang. Voor allen een uitdaging: écht onbeperkt internet op locatie. Bezorgsupport levert u tijdelijk mobiel internet, zonder downtime en met onbeperkte bandbreedte. Geen utopie, maar realiteit!

Nagenoeg alle pop-up locaties hebben WiFi nodig. Om te kunnen werken, maar vaak ook om pintransacties mogelijk te maken. Met tijdelijk mobiel internet op locatie huur je per maand een eigen 4G router die draait op het netwerk van T-mobile. Binnen 48 uur besteld betekent ook gegarandeerd online op het snelste mobiele netwerk van Nederland. Ideaal te gebruiken op een festival, beurs, pop-up locatie, bouwterrein of bij een verhuizing.

  • Eigen 4G router en antenne
  • Voor maximaal 64 apparaten
  • Plug & play, snel online
  • Echt onbeperkt, zonder downtime, bandbreedte beperking

tijdelijk mobiel internet

Binnen 48 uur tijdelijk mobiel internet op locatie

Bezorgsupport levert in heel Nederland een totaalpakket met een router en antenne. Met de plug & play oplossing bent u snel operationeel. U huurt de router per maand, voor slechts €129,- ex BTW. Op één WiFi router kunnen 64 apparaten werken. Er is geen beperking van data of bandbreedte. Mocht u toch nog hulp nodig hebben op locatie dan is onze technisch expert bereikbaar.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op, of bekijk de speciale pagina.