Eenvoudig én goedkoop met thuis of onderweg bellen met het nummer van kantoor

 Vind je het vervelend dat je nu je thuis werkt klanten moet bellen met je 06-nummer? Merk je dat ze niet opnemen als je anoniem belt? Met een VoIP oplossing ben je overal bereikbaar op een mobiele telefoon, maar bel je met het vaste nummer van de zaak. En bellen ze terug? Ook dan gaat direct bij jou de telefoon. Bovendien bespaar je tot wel 80% op kosten!  

 Bezorgsupport biedt met 3CX een VoIP-oplossing voor een grote variatie aan bedrijven in het midden- en kleinbedrijf. Van makelaarskantoren, een scholengemeenschap of een monteursservicedienst. Het platform werkt volledig remote op afstand en is voor iedere medewerker fijn in het gebruik. Of je nu thuis werkt, veel onderweg bent of vast op kantoor zit, je hebt altijd eenzelfde ‘vast’ telefoonnummer. Je bent op zowel smartphone, een vast toestel of laptop bereikbaar voor je klanten en collega’s. Ben je even niet in de gelegenheid om je telefoon op te nemen? Dan schakel je je telefoon eenvoudig via de app door naar een collega of een voicemail. Van je collega’s zie je in het dashboard of zij op dat moment ook bereikbaar zijn. En dat is heel fijn als iedereen vanuit huis werkt.

Hoe werkt 3CX? Eenvoudig in gebruik!
Bezorgsupport installeert deze VoIP-techniek voor het hele bedrijf of een enkele afdeling. Alle vaste toestellen worden op dit 3CX-netwerk aangesloten en medewerkers hoeven eenvoudig een app op de laptop of telefoon (iOs en Android) vanuit huis te installeren. De telefoon gaat gewoon over, alleen de bron van het gesprek loopt via het internet. Voor de verbinding maak je gebruik van WiFi of 4G.  Ook bij een bluetooth carkit is handsfree bellen via de app mogelijk. Jullie VoIP draait op een eigen server in de cloud, veilig en beschermd naar de allerhoogste securitystandaarden! Updates aan het systeem worden constant en ongemerkt doorgevoerd.

Bespaar 80% op telefonie!

Met deze 3CX kun je als bedrijf veel kosten besparen, onze klanten besparen gemiddeld zo’n 80% op telefonie! Naast het gebruiksgemak zijn dure simkaart abonnementen voor begrensde belminuten of ingewikkelde duo-sim oplossingen voorbij. Het gebruik van 3XC is onbegrensd, je hebt dus niet te maken met credits of limieten. Bezorgsupport is bovendien  met deze VoIP-oplossing bewezen goedkoper dan bekende telecomproviders!

 

Extra toepassingen: CRM & website integratie, chat en conference calling!

Er is zonder extra kosten een integratie mogelijk tussen 3XC met bekende CRM-systemen zoals Salesforce, Zendesk of Office 365. Maak je geen gebruik van een CRM-systeem? Contacten zijn eenvoudig te importeren! Via een integratie op jullie website kun je ook direct gebeld worden. Onderling kun je via de app gebruik maken van de chatsoftware, hiermee lukt het velen om zakelijk chat gebruik te scheiden van privé! Ook is conference calling mogelijk vanuit de app, gratis zonder extra kosten te gebruiken tot 250 personen!

 De voordelen van 3XC op een rij:

  • Altijd en overal bellen met hetzelfde zakelijke nummer
  • Bespaar 80% op telefonie
  • Eenvoudig switchen tussen vast toestel, laptop of smartphone
  • Doorschakelen naar collega’s
  • Eenvoudig in gebruik door app
  • Draait op eigen server in de cloud beschermd naar hoge veiligheidsstandaarden
  • Te koppelen met CRM-systeem en website
  • Extra’s: conference calling en chat

 

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Installatie kan al binnen enkele werkdagen geregeld zijn!

Erik Luijkx – 0887777901

Of kijk hier voor meer informatie op onze pagina over  3CX

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp