Tegenwoordig wordt er door klanten steeds meer gepind. Echter, doordat de klant steeds vaker pint, kan het voorkomen dat uw fooi opbrengsten dalen. Graag informeren wij u dan ook over de mogelijkheid om, voordat er gepind wordt, een bericht op de CCV pinautomaat te laten verschijnen met de vraag of de klant een fooi overweegt. Het bedrag dat de klant invult zal vervolgens automatisch bij het pin-bedrag worden opgeteld.  
 
Kosten
De kosten voor het aanzetten van deze optie hangen af van uw partner waar u het Payment Facilitator contract heeft afgesloten (het bedrijf dat uw transacties afhandelt). CCV berekent voor deze optie €1.95 excl. btw per maand. Voor de kosten van andere Payment Facilitator verstrekkers dient u uw eigen verstrekker te benaderen.
 
Aanvragen
Als u de fooi vraag optie wilt aanzetten en u heeft een Payment Facilitator contract met CCV, belt u dan het CCV klantennummer  088 – 228 94 00 en kies vervolgens voor optie 1.
 
Als u met uw bank of uw credit card maatschappij een Payment Facilitator contract heeft, neem dan contact met hen op voor het aanzetten van deze optie.