Vanaf nu heeft Bezorgsupport een nieuwe dienst voor makelaars. We kunnen vanuit onze 3CX cloud telefoniecentrale een koppeling maken tussen het CRM-systeem Realworks. Dit programma wordt door 90% van de makelaars in Nederland gebruikt voor het beheren van het klantenbestand. De koppeling heeft veel voordelen. U ziet bijvoorbeeld direct de klanten op uw computerbeeldscherm. U kunt snel schakelen met de juiste informatie en de klant optimaal bedienen. Gebruikt u nog geen cloud telefonie? Dan kunt u via VoIP altijd en overal bellen met hetzelfde nummer. Of u nu thuis werkt, onderweg van bezichting naar bezichting bent, of op kantoor. U heeft altijd de klantgegevens bij de hand.

Cloud telefonie voor makelaars

VoIP ook wel bekend als cloud telefonie is ideaal in gebruik voor de makelaardij. U belt via een eigen beveiligde verbinding over een internetnetwerk. U bent overal op hetzelfde nummer bereikbaar en hoeft uw privénummer niet te geven. U kunt eenvoudig aangeven via het dashboard of u  bereikbaar bent, en de telefoon doorschakelen naar collega’s, kantoor of de voicemail. U bespaart met cloud telefonie veel kosten en het is veilig in gebruik.

Realworks CRM voor makelaardij

Het overgrote deel van de Nederlandse makelaars gebruikt Realworks als CRM systeem. Hierin bewaart u alle data over uw verkopers en kopers. Door het CRM-systeem aan uw telefooncentrale te koppelen heeft u op basis van een inkomend gesprek direct inzage in de klantkaart op uw computer*. U weet direct of het om de koper of verkoper gaat en kunt hem of haar snel doorverbinden naar de juiste persoon. U werkt efficiënter en het gebruik is heel klantvriendelijk. U geeft net dat beetje extra service,  belangrijk in deze tijd.

* Alleen toepasbaar op Windows.

Koppeling Realworks aan telefonie

Bezorgsupport begeleidt de koppeling tussen Realworks aan uw telefooncentrale. Uiteraard zorgen wij er voor dat u tussentijds gewoon bereikbaar blijft. Heeft u nog geen hosted telefonie? Dan leveren wij graag een telefoniepakket inclusief vaste toestellen en de installatie van apps.

Deze makelaars zijn onze referenties:

Wilt u weten of dit iets is voor uw makelaarskantoor? Maak een afspraak om een vrijblijvende demonstratie te ontvangen.