KPN heeft aangegeven te gaan stoppen met de diensten; Voice over DSL en Zakelijk Internet Plus Bellen XL. Alle zakelijke relaties hebben namens de KPN een alternatieve optie aangeboden gekregen.

Wij denken een betere oplossing te hebben, dan de aangeboden alternatieven van KPN. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf hebben wij de volgende opties;

–          Hosted IP Telefonie met als kenmerken; telefooncentrale is niet fysiek op uw locatie aanwezig maar ‘in de cloud’ via onze leverancier. Bellen verloopt via een beveiligd datacenter! Door het scheiden van het spraakverkeer met het publieke internet, blijft de kwaliteit en veiligheid gegarandeerd. Geen investering telefooncentrale nodig.

–          Dean Access; Telefonie via Voice over IP (VoIP) met behoud van de bestaande telefooncentrale, telefoontoestellen en nummers. De gesprekstarieven zijn lager aangezien via Internet gebeld wordt. Kleine investering is noodzakelijk.

Als specialist in onder meer telefonie denken wij graag met u mee. Belt u ons gerust op voor een advies of vrijblijvend gesprek gevolgd door een offerte.

 

KPN klanten die bovenstaande contracten hebben, mogen het contract kosteloos beëindigen

tot 01 februari 2014.