Thuisbezorgde maaltijden worden steeds vaker bereid in een op zichzelf staande keuken zonder restaurant. Cateraars gebruiken zogenaamde ghostkeukens. De consument bestelt via een eigen app of website, Thuisbezorgd of Uber Eats. Van sushi tot pizza, rendang en pokebowls, ze worden allen bereid in een ingerichte keuken. Soms komen uit één loods wel meerdere soorten maaltijden waardoor een bezorger efficiënt op pad kan. Het HioPos kassasysteem faciliteert de cateraar in software voor binnenkomende bestellingen, keukenschermen en track & trace van de bezorgers.

Ghostkeuken voor cateraar

Dat er steeds meer eten thuisbezorgd wordt is een trend die niet te negeren is. Door de coronapandemie hebben cateraars, zelfstandig koks en foodtruckeigenaren de kans gegrepen vanuit een standalone keuken te werken. Ze leveren direct aan de consument en zijn een merk gestart. Zonder dat er gasten zijn, is er in het feite een virtueel restaurant.

Kassasysteem ghostkitchen werkt met:

Virtuele keuken maximaal in bedrijf

Door slim de werkuren in te delen, kun je de keuken maximaal gebruiken. Bijvoorbeeld door gedurende de dag meerdere concepten te leveren. In de ochtend ontbijt, bij de lunch broodjes en bij diner friet, shoarma, sushi, pizza, tokogerechten en meer. Dit kan in de late uren doorgaan, de keuken kan wel 20 uur per dag in bedrijf zijn.

Kassasysteem ghostkeuken: een compleet pakket

Met het kassapakket van HioPos heeft u alles wat u wenst in huis voor een ghostkitchen. U kunt uw aanbod via eigen website of app, Thuisbezorgd.nl en Uber Eats online zetten. De orders komen binnen op keukenschermen en u kunt uw bezorgers volgen terwijl ze op weg zijn naar de consument. Uiteraard krijgt u alle informatie over uw omzet in een dashboard. Bezorgsupport is erkend supplier van de HioPos kassa in Nederland. Dit systeem is door en door getest in Amerika, waar ghostkitchens al veel langer bestaan. Vooral in grote steden als New York.

De voordelen van een ghostkeuken kassapakket op rij:

  • Eén softwarepakket voor uw ghostkitchen
  • Koppelingen naar Thuisbezorgd & Uber Eats
  • Efficiënte bedrijfsvoering
  • Bespaar op kosten
  • Geen aanschafkosten, alleen maandelijkse kosten

Wilt u weten hoe deze kassasoftware voor uw ghostkeuken kan werken? Maak een afspraak dan komen wij graag langs in uw virtuele restaurant.