Mobiel pinapparaat voor horeca

Kassasysteem

Mobiel pinnen in horecabedrijf

Als horecaondernemer is het belangrijk dat uw gasten op elke gewenste manier kunnen betalen. En daarom zoekt u natuurlijk naar een mobiel pinapparaat die alle nieuwe betaalmethoden accepteert. Maar daarnaast moet uw pin natuurlijk ook snel en compact zijn. Het is handig om een mobiele pinapparaat met handheld en bonprinter in één te hebben voor uw horecazaak. Bezorgsupport biedt u opties om direct te pinnen en bonnenprinten op de bestel-handheld. 

 

Mobiel pinapparaat aanschaffen

Bij Bezorgsupport kunt u terecht voor een mobiel pinapparaat voor in uw horecazaak. Door dit pinapparaat aan te schaffen kunnen uw gasten gemakkelijk en snel op elke gewenste manier betalen. Dit zorgt voor een snellere doorloop een efficiency voor zowel de gast als het personeel.

Voordelen mobiel pinapparaat:

Mobiel pinapparaat zorgt voor snellere afhandeling van de betaling

Betalen gaat compact en snel

Betalen met iedere bank, creditcard, smartphone en smartwatch bij een mobiel pinapparaat

Hoe gebruik je een mobiel pinapparaat in de horeca?

Het gebruik van een mobiel pinautomaat is heel simpel! U verbindt het pinapparaat heel gemakkelijk op de wifi in de zaak. Via de Hiopos Cloud kassa gebruikt u het bestel systeem. Eenvoudig afrekenen en zelfs bonprinten kan allemaal op de zelfde handheld! 

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp