Laat je klant gemakkelijk mobiel pinnen met telefoon

Kassasysteem

Pinnen met mobiele telefoon op pinapparaat

Portemonnee vergeten terwijl je bij de kassa staat? Vervelend… Maar anno 2022 hoeft dit geen probleem meer te zijn. Tegenwoordig kun je ook betalen met je telefoon. Mobiel pinnen met je telefoon is gemakkelijk en snel! Veel klanten gebruiken het al, kan het ook in uw bedrijf?

Hoe werkt mobiel pinnen met telefoon?

Eenmalig de pinpas koppelen en iedereen kan met een smartphone betalen. Je hoeft alleen maar je telefoon kortstondig dichtbij de betaalautomaat te houden om te betalen. Vaak moet je vervolgens nog wel even de digitale betaalpas ontgrendelen. Dit kun je doen via de vingerscan, face-iD of de mobiele pincode. 

Hoe herken je een pinapparaat die geschikt is voor mobiel betalen?

Een betaalautomaat die geschikt is voor mobiel pinnen met telefoon is te herkennen aan het contactloos betalen logo. Deze vind je vaak aan de zijkant van een automaat of in het scherm. Het logo geeft ook gelijk de plaats aan waar de mobiel gehouden moet worden.

Kost mobiel betalen data?

Mobiel betalen kost geen geld. Contactloos betalen gaat via het zogeheten NFC. Dat staat voor Near Field Communication. Je kunt zonder mobiele data gebruiken maken van contactloze betalingen.

Is mijn pincode verleden tijd?

Tegenwoordig bieden alle banken contactloos betalen met een betaalpas aan. In enkele gevallen kan er bij de betaling om de pincode gevraagd worden. Met bedragen lager dan €50 wordt er niet om de pincode gevraagd. Bij bedragen hoger dan €50 wordt er nadat u de betaalpas tegen het betaalautomaat heeft gehouden om de pincode gevraagd. Als u met kleine bedragen onder de €50 de €100 bij elkaar heeft bereikt wordt ook om de pincode gevraagd.

 

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp