Investeer in mobiele pinautomaat horeca

Kassasysteem

Goede kwaliteit mobiele pinautomaat horeca

Voor ondernemers in de horeca is de mobiele pinautomaat een kosteneffectieve manier om snel klant te helpen. Voor het personeel is het ook een snelle en compacte manier om te werken in de horecazaak. Heeft u al een mobiele pinautomaat?

Een superbetaalmethode!

De mobiele pinautomaat is een de volgende stap voor uw horecazaak. Het is een snelle methode om de klant te laten betalen. In plaats van dat de gast naar binnen moet lopen om te betalen heeft de bediening al de betaalmethode op zak.

Mobiele geldautomaten zijn een aantrekkelijke optie voor klanten in de horeca. De mogelijkheid om voor eten en drinken te betalen zonder lang voor de kassa te hoeven wachten, kan de verkoop verhogen en de klanttevredenheid verbeteren.

Hoe gebruikt u mobiele pinautomaten in de horeca?

Een mobiele pinautomaat biedt een handige manier voor klanten om te betalen met de kaart. De transactie is binnen enkele seconden voltooid, zodat klanten niet in de rij hoeven te staan. Ook het personeel kan snel door met helpen van andere gasten.

De machine is gemakkelijk te bedienen door het personeel, want het enige wat zij hoeven te doen is hun bankkaart, telefoon of smartwatch op te lezer te leggen. 

Voordelen mobiele pinautomaten horeca

  • Mobiele pinautomaten besparen tijd doordat de klant direct kan betalen en gemakkelijk te gebruiken voor het personeel
  • Mobiele pinautomaten zijn gemakkelijk te gebruiken
  • Mobiele pinautomaten zijn ook veilig. Het enige wat iemand hoeft te doen is zijn PINcode in te voeren.U loopt niet met los geld rond.

Volgende stap in de pinevolutie!

Deskundigen uit de sector zien de mobiele geldautomaat als de volgende stap in deze evolutie. Een mobiel pinautomaat is een aantrekkelijke optie voor de horeca! Bezorgsupport adviseert u graag. 

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp