De telefoon-app van Apple is uitgebreid met nieuwe features.
Gebruikmaken van Voice over IP, oftewel bellen via het internet en een transcript van je voicemail krijgen behoord straks tot een van de mogelijkheden:appel

“De telefoon-app van Apple krijgt een aantal uitbreidingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk voor ontwikkelaars om aan te geven wanneer je gebeld wordt door potentiële ‘spam’, denk bijvoorbeeld aan callcenters. Daarnaast komt er een integratie met WhatsApp en andere VoIP-diensten, waardoor je de foto van het contact dat je belt op je lock screen ziet, zelfs als dit niet via de ‘normale’ manier is.

Handig is ook dat je een volledig transcript van een voicemail-bericht kunt laten maken. Zo hoef je niet langer je voicemail te bellen, maar slechts een berichtje te lezen. Andere interessante feature is dat je via VoIP op meerdere nummers gebeld kunt worden. Hier heeft Apple voor samengewerkt met Cisco. Wil je niet alleen op je privénummer gebeld kunnen worden, maar ook op je zakelijke nummer? Met VoIP is dat mogelijk, of je nu onderweg, thuis of op het werk bent.”

 

 

Bron: iculture