EXECUTIVE DASHBOARD ONLINE

Het is mogelijk om altijd en overal de resultaten van uw gehele keten te bekijken. Het executive dashboard is zowel centraal als lokaal beschikbaar, waardoor ook franchisenemers met elkaar kunnen zien wie de beste prestaties behaald. Eenvoudig te realiseren met uw kassa- en bezorgsysteem van Bezorgsupport!

dashboard, bezorgsupport

U kunt als franchisegever bepalen op basis van welke resultaten u de keten wenst te sturen (bijv. bonscores, bezorgtijden, aantal bestellingen). Daarna kunt u centraal de gegevens van alle filialen inzien en met elkaar vergelijken. Niet alleen om met elkaar de beste prestaties te behalen, maar ook te waarborgen dat door de franchisenemers uw franchiseconcept in de markt wordt gezet zoals u voor ogen heeft.

Daarnaast is het mogelijk om uw franchisenemers met meerdere filialen dezelfde centrale functie aan te bieden. De franchisenemer heeft alleen toegang tot het centrale online executive dashboard voor zijn of haar filialen.

Lokaal wordt het filiaal aangestuurd met het performance dashboard. Een weergave van de lokale prestaties op basis van de keten prestatie indicatoren. Een perfect hulpmiddel om de medewerkers in de filialen direct te tonen wat we met elkaar bereiken.

dashboard, bezorgsupport

Neem contact op met onze accountmanager voor meer informatie (088) 7777 900 of info@bezorgsupport.nl .