Heb je op een tijdelijke locatie toch snel internet nodig? Bijvoorbeeld bij een bedrijfsverhuizing, bouwlocatie, evenement, beurs of andere tijdelijke activiteit? Met onze 5G modems installeren we binnen een dag een passende oplossing. Hiermee kunt u surfen via het web, bellen via VoIP of een kassa en pinapparaat werkend krijgen. We zijn aangesloten op het KPN-netwerk en T-Mobile Netwerk met een top landelijke dekking.

De afgelopen jaren was het krijgen van snel internet op tijdelijke pop-up locaties zoals een bouwplaats, festivalterrein of beurs lastig. Echter willen bedrijven ook op deze plekken van ultiem internet gebruik maken. Modems en mobiele antennes zijn doorontwikkeld waarmee nu een hoge snelheid verbinding in een handomdraai gerealiseerd kan worden. Daarnaast heeft het 5G-netwerk in Nederland inmiddels een grote dekking zodat snel surfen gangbaar is.

Constant internet

Onze mobiele WiFi-oplossing verkleint de kans op internetuitval en je hebt een constante netwerkverbinding. Je kunt zelf bestanden uploaden, downloaden of streamen zonder dat je collega’s hier last van ervaren. Fijn dat pintransacties nu gegarandeerd door kunnen gaan en de belangrijkste systemen door kunnen draaien zonder zorgen. Je kunt zelfs security of veiligheidscamera’s hier met een gerust hart mee verbinden.

5G router vervangt MiFi-router

De afgelopen jaren was een MiFi-router een gangbare oplossing. Per router werd een losse simkaart aangebracht. De 5G-techniek in combinatie met een mobiele antenne vervangt dit probleem. Na deze eenvoudige installatie kan in enkele uren uw snelheid op locatie enorm toenemen.

 

De voordelen van mobiele wifi

  • Aangesloten op 5G-netwerken van KPN & T-Mobile
  • Constante verbinding
  • Hoge snelheid 
  • Binnen 1 dag operationeel op locatie

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Wij komen vrijblijvend bij je langs op locatie. Na akkoord kan jouw verbinding binnen een werkdag operationeel zijn!

Erik Luijkx – 0887777901

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp