Website Hosting

Op het moment dat u een website wilt laten maken, zult u al hebben nagedacht over de domeinnaam. Deze domeinnaam heeft u wellicht al gekocht en geregistreerd en nu is de volgende stap om de site te gaan bouwen*. Wij kunnen hierin met u meedenken, u ideeën geven en de website voor u bouwen. Zodra de website voor akkoord is gegeven, wordt deze op het Internet geplaatst. Daarna moet de website beheerd en onderhouden worden; uiteraard op een professionele wijze. Het beheren en onderhouden van de site noemen wij website hosting.

Bij website hosting kunt u denken aan een prijsaanpassing van aangeboden producten, menu aanpassingen, acties die u wilt doen etc.

Voor bezorgrestaurants kunnen wij vanuit de eigen bestelwebsite ook een koppeling maken met het kassasysteem. Deze koppeling kunnen wij ook voor u maken vanuit thuisbezorgd.nl naar het kassasysteem.

U ziet, er zijn een scala aan mogelijkheden op het gebied van website hosting. Voor iedere mogelijkheid hebben wij een aparte aanbieding. U kunt bij ons aangeven wat de wensen zijn, waarna wij een offerte uitbrengen.

Wij zijn een professionele partner, die een helpdesk heeft met ruime openingstijden en waar u terecht kunt met algemene vragen.

De voordelen van website hosting

  • Voldoende capaciteit voor het ontvangen van al uw internetbezoekers;
  • De site is 24 uur per dag bereikbaar;
  •  De site staat in een betrouwbare en beveiligde omgeving. U mag aangeven welke gegevens u op de site wilt hebben, afgezien van de verplichte wettelijke regels vanuit de overheid;
  • Koppeling tussen bestelwebsite en kassasysteem.

 

*Mocht u de domeinnaam nog niet geregistreerd hebben, dan kunt u dat ook via Bezorgsupport laten verlopen.