Webprotection

Internet toegang beheren

Maakt u zich zorgen dat uw medewerkers onbedoeld virussen binnenhalen door het bekijken van malware websites of meer aan het internetten dan aan het werk zijn? Dan is Webprotection van Bezorgsupport iets voor u.

 

Hoe werkt het?

Webprotection is een applicatie die u op elke computer kunt gebruiken. Met Webprotection kunt u type en/of specifieke websites op de whitelist laten zetten, blokkeren, of juist tijdens een bepaald tijdschema toestaan. U kunt bijvoorbeeld gok websites altijd blokkeren en tijdens de lunch uw medewerkers toegang tot Facebook en Twitter geven. Op deze manier verhoogt u de veiligheid van uw computers en de productiviteit van uw medewerkers.

Webprotection - Bezorgsupport

 

 

 

 

 

 

 

Na het aanvragen van Webprotection installeert Bezorgsupport de software en voert vervolgens de toegang tot de sites in die u naar ons heeft gecommuniceerd. Wijzigingen ten behoeve van de toegang kunnen naar alle redelijkheid doorgegeven worden.

 

Kosten

De kosten van het gebruiken van Webprotection zijn €1,99 excl. BTW per computer per maand. Er zijn geen installatiekosten van toepassing. Neem per mail of telefonisch (088-7777 900) contact met ons op om Webprotection aan te vragen.