Bel met een vast telefoonnummer via een speciale app

Nu middelbare scholieren en studenten nog langer onderwijs op afstand krijgen wil je dat ze jou als docent wel kunnen bereiken. Het even binnen kunnen lopen kan helaas niet. Natuurlijk zijn er leerlingen die extra aandacht nodig hebben en die je graag even belt. Hoe blijf je bereikbaar en voorkom je dat je anoniem belt of je privételefoonnummer moet geven? Met VoIP bel je via een speciale app alsof je op school bent en ben je altijd op hetzelfde nummer bereikbaar. Hoe dit werkt leggen we je uit!

VOIP-telefonie is een veilige oplossing als je als docent vanuit huis of vanaf de school met jouw leerlingen wilt bellen. Je belt via een aparte smartphone app naar de scholier of student. Hij of zij ziet het vaste nummer van de school als inkomend gesprek. Deze lijn is een apart netwerk, veilig en beschermd. Je hoeft dus niet anoniem te bellen, je 06-nummer prijs te geven en hebt altijd hetzelfde nummer. Je kunt bereikbaar zijn via een vast toestel op je werkplek op school of je laptop thuis. Sta je voor de klas of heb je een examen? Zet jezelf simpelweg in de app ‘uit’. Jouw nummer schakelt de leerling automatisch door naar een collega, receptie, conciërge of een voicemail. Wil je doorverbinden? Ook geen probleem, via de app zie je gelijk welke van je collega’s ‘groen’ zijn en dus bereikbaar. Heel fijn in gebruik nu iedereen vanuit huis werkt.

Hoge security standaard 3C

Een 3CX-netwerk legt Bezorgsupport voor de hele schoolgemeenschap aan of een enkele school kan natuurlijk ook. Alle vaste telefoons binnen de school sluiten we aan op jullie netwerk. Docenten die vanuit huis werken kunnen via een app op hun smartphone of laptop ook bellen. Er is zowel een iOs als Android app, de docenten kunnen dus hun eigen apparaat gebruiken. De verbinding loopt via internet, je gebruikt WiFi of 4G. Het netwerk draait op een eigen server in de cloud. Veilig en al je gesprekken zijn beschermd naar de allerhoogste securitystandaarden. Updates worden steeds geruisloos doorgevoerd, zo voorkomen we lekken. Je kunt in volledig vertrouwen met je leerlingen telefoneren. Het gesprek kan wel worden opgeslagen, maar alleen als jullie dit zelf willen. Bijvoorbeeld voor een leerlingvolgsysteem. Bijkomend voordeel is dat je bij volledige koppeling ook vanuit het systeem de leerling kunt bellen en dus geen nummer meer hoeft in te voeren/over te nemen.

Extra’s van deze oplossing

Het bellen met VOIP is niet alleen veilig, het biedt ook nog extra’s. Zo kun je ook overal en onderweg met je leerling bellen alsof je op school of de universiteit zit. Dus niet alleen als je thuis op school bent. Via de intranetwebsite kunnen scholieren direct met je contact opnemen voor een gesprek. Als scholengroep bespaar je bovendien veel geld op telefonie. Onze klanten hebben zo’n 80% winst. Weg met de dure abonnementen, begrensde belminuten en telefooncentrale. Eén telefonie oplossing met één prijs voor de hele scholen groep.

De voordelen van 3XC op een rij:

  • Altijd en overal bellen met hetzelfde zakelijke nummer
  • Bespaar op telefonie
  • Eenvoudig switchen tussen vast toestel, laptop of smartphone
  • Doorschakelen naar collega’s
  • Eenvoudig in gebruik door app
  • Draait op eigen server in de cloud beschermd naar hoge veiligheidsstandaarden
  • Te koppelen met CRM-systeem en website
  • Extra’s: conference calling en chat

3CX, veilig en vertrouwd gesprekken voeren via je eigen netwerk waarmee je kosten bespaard. Wie wil dat nu niet!

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bel 088-7777901