Het aantal valse eurobiljetten dat in Nederland wordt onderschept stijgt nog steeds. Ruim 50.000 valse biljetten werden het afgelopen jaar onderschept.

Het precieze aantal echte eurobiljetten in omloop in Nederland is niet bekend, maar waarschijnlijk gaat het om 300 of 400 miljoen biljetten. Wereldwijd werden er totaal 860.000 vasle eurobiljetten aangetroffen volgens de Europese Centrale Bank. Het aantal vervalsingen blijft daarmee laag vergeleken met het aantal echte eurobiljetten in omloop. Maar je wilt ze uiteraard niet in je eigen kassalade aantreffen.

Bezorgsupport heeft een vals geld detectie apparaat in de aanbieding, die door de oplaadbare batterij ook nog eens mobiel gebruikt kan worden. Het is niet meer noodzakelijk om te vertrouwen op onze eigen waarneming, want hij is volgens de ECB test als 100% betrouwbaar beoordeeld.

De CT 320 vals geld detectie is snel en eenvoudig om zelf aan te sluiten en te gebruiken.  Neem contact op met onze accountmaangers voor meer informatie en mogelijkgheden voor uw bedrijf.