Als Nederland terug is bij ‘normaal’, blijft het thuiswerken. Werkenden denken dan één werkdag per week (8 uur) thuis te werken. Dit is gebleken uit onderzoek van het Centraal Planbureau en het LISS-panel. Voordat de pandemie ons land teisterde, was het thuiswerkuren gemiddeld vier uur per week.  Werknemers die werken voor een overheidsinstantie of bij een financiële of zakelijke dienstverlener, zullen vaker thuis blijven werken. Ben jij verantwoordelijk voor IT- en telecom in deze branches? Lees dan verder waarom een investering in VoIP interessant is en hoe je op telefonie kunt besparen.  

3CX is een telefonienetwerk dat alle medewerkers via een internetverbinding laat bellen. Met deze oplossing kan iedere werknemer bellen alsof hij op de zaak is. Of hij of zij nu op afstand werkt, op kantoor is of onderweg bij klanten. Je hebt altijd een vast nummer en bent hier op een smartphone, laptop of vast toestel bereikbaar. De klant, cliënt of student is in de veronderstelling dat je op kantoor bent en je hoeft je (prive)06-nummer niet te geven. Via een dashboard kun je ook inzien welke collega’s bereikbaar zijn. Ben je zelf niet bereikbaar? 3CX schakelt je telefoon automatisch door naar een collega of voicemail.

Bellen via internet

Bellen via 3CX verloopt via een internetverbinding, dat kan een mobiel 4G of 5G of een vast netwerk zijn. Op een smartphone, zowel Android als iPhone, download je een app. De telefoon gaat gewoon over, alleen het gesprek verloopt via jullie eigen netwerk. Veilig en beschermd naar de hoogste standaarden! Handsfree bellen via bluetooth is ook mogelijk. Op een laptop is er een speciale applicatie die eenvoudig geïnstalleerd kan worden. Een vast toestel op kantoor kan ook aangesloten worden, die aangezet kan worden zodra het bureau bezet is. 

Bespaar op 20% telefoniekosten!

Voor veel bedrijven is telefonie nog een grote kostenpost. Met 3CX besparen onze klanten gemiddeld 20%! Naast gebruiksgemak zijn er geen losse simabonnementen nodig, bijvoorbeeld duo-sims of simkaarten met begrensde belminuten. Medewerkers kunnen hun eigen device gebruiken en de belminuten zijn eindeloos!

 

 Integratie met CRM

Een bijkomend voordeel is dat 3CX eenvoudig gekoppeld kan worden aan gangbare CRM-systemen zoals Salesforce, Zendesk en Office365. Maak je geen gebruik van een CRM? Je kunt contacten eenvoudig importeren. Wist je dat je vanaf een koppeling op de website direct gebeld kunt worden? Met collega’s kun je onderling chatten en conference calling is ook mogelijk tot 250 personen.

De voordelen van 3XC voor blijvend thuiswerken op een rij:

  • Altijd en overal bellen met hetzelfde zakelijke nummer
  • Bespaar 20% op telefonie
  • Eenvoudig switchen tussen vast toestel, laptop of smartphone
  • Doorschakelen naar collega’s
  • Eenvoudig in gebruik door app
  • Draait op eigen server in de cloud beschermd naar hoge veiligheidsstandaarden
  • Te koppelen met CRM-systeem en website
  • Extra’s: conference calling en chat 

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Installatie kan al binnen enkele werkdagen geregeld zijn! 

Erik Luijkx – 0887777901

Of kijk hier voor meer informatie op onze pagina over  3CX

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp