Wil je nu je jouw winkel of restaurant gesloten hebt vooral áán je zaak werken, in plaats van erin? Heb je nu de tijd om je te verdiepen in een ander kassasysteem of betere automatisering? Logisch want zodra je de deuren weer opent ben je up & running en haal je nog meer uit het gebruikersgemak voor je medewerkers en uiteindelijk je klant. 

Draait jouw kassasysteem nog op een harde schijf? Twijfel je of jouw bedrijfsgegevens veilig opgeborgen worden? Echte ondernemers blijven investeren in hun zaak, ook nu in deze tijd als ze door lockdown gesloten zijn. Denk daarom eens na over een nieuw kassasysteem. Iedere euro die je nu uitgeeft telt natuurlijk, dus wil je er optimaal resultaat voor terug. Investeren in een kassa in de cloud is geen uitgave omdat je maandelijks een vast bedrag betaalt.  Al vanaf €29,- per maand!

 

Kassa in de cloud
BezorgSupport is o.a. dealer van de HioPOS kassa en Payplaza pin. Deze twee systemen versterken elkaar en werken samen als een kassa in de cloud. Je kassa is daarmee in de lucht bij een beveiligd datacenter. Dat is slim want je kunt altijd en overal bij je gegevens. Bij een brand, storing of andere vervelende situatie ben je jouw omzet niet kwijt. Je gegevens zijn uiteraard veilig op een server opgeborgen. Het cloudsysteem blijft steeds up-to-date van software-updates en dure onderhoudscontracten zijn verleden tijd.

Weg met de grote kassa op je balie!
Je kunt de HioPOS kassa op ieder Androidapparaat (bijvoorbeeld een tablet) installeren en hebt altijd realtime inzicht in de omzet. Je hoeft dus geen grote computerkast op je balie meer te plaatsen. Een betaallade, pinapparaat en tablet in standaard zijn genoeg! Heb je geen eigen tablet tot je beschikking of kun je daarin nu niet investeren? Geen probleem je kunt deze ook bij ons huren!

Support op afstand
Storing en uren wachten tot je weer in bedrijf bent, dat wil je niet! Nog een voordeel van de cloudkassa. Door de cloudwerking hoeft een monteur bij storing niet bij je langs te komen, maar ze kunnen op afstand direct het probleem opsporen en bij jou inloggen. Stap in 2021 over naar een kassa in the cloud! Probeer het gerust, je kunt 14 dagen gratis een demo proberen. Ideaal om nu te testen je misschien wel aan bezorgen doet, maar de echte drukte even niet in je zaak hebt.

Demonstratie
De HioPos kassa biedt vele extra’s. Zoals een inklokoptie voor het personeel of taken voor de keuken. Heb je een idee voor hoe het voor jou kan werken? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende live online demonstratie zodat we je alle mogelijkheden tonen. In een uur tijd nemen we de kassa app door, leggen we de werking van cloud uit, demonstreren we de functionaliteiten en mogelijkheden en kun je uiteraard vragen stellen!

 

Bel mij terug!