Een kassasysteem voor uw restaurant

Een passend kassasysteem voor uw restaurant.

kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

Maak het uw restaurant gemakkelijk

Een kassasysteem dat past in uw restaurant. Dat is wat u wilt als ondernemer. Door een passend kassasysteem krijgt u de controle op het gehele bedrijfsproces. Bezorgsupport biedt verschillende kassasystemen aan voor restaurants.

Een passend kassasysteem voor uw restaurant

Het kassasysteem ondersteunt u bij het bedrijfsproces. Het kassasysteem software heeft diverse optie die passen bij uw restaurant. Bezorgt u met uw restaurant? Dan is het handig om een order volger te hebben. Hier zijn nog veel meer optie voor. Naast dat er veel optie zijn voor de bezorging van bestellingen, zijn er voor in uw restaurant ook veel keuzes.

Functies kassasysteem

Koppeling met verschillende platforms

App voor de bezorgers

Bestellingen en bezorgers Tracen

Klant informeren over verwachte bezorgtijd

Medewerkers centraal aansturen

Wensen van de klant noteren

Meerdere productie screens koppelen

Tijdregistratie van medewerkers

Er zijn nog veel meer kassasysteem functies voor uw restaurant. Kassasysteem restaurant vergelijken? Bekijk hier de vergelijkingstabel van de kassasystemen.

cloud telefonie hosted telefonie VoIP
VOIP voor hotels & horeca
kassasysteem bezorgen horeca afhalen thuisbezorgd ketens

 

Kassasysteem voor restaurants

Bezorgsupport biedt drie verschillende kassasystemen softwares; een kassasysteem voor starters, een kassasysteem voor professionals en een kassasysteem voor enterprise.

  • Core is het kassa- en bezorgsysteem voor de startende restaurant ondernemer, die controle wil hebben op het gehele bedrijfsproces.
  • Professional is de ideale automatiseringsoplossing voor de professionele horeca ondernemer, die een keten wil ontwikkelen of meerdere filialen wil beheren.
  • Enterprise is het premium kassa- en bezorgsysteem. Werelds beste en grootste bezorg PoS oplossing welke gebruikt wordt door o.a. grote keten
hosted telefonie bellen voip MKB

 

Restaurant kassasysteem kopen?

Welke kassasysteem past bij u? U kan ook 14 dagen het kassasysteem uitproberen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van het kassa- en bezorgsysteem op locatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Twijfelt u welk kassasysteem pakket bij uw restaurant past? Bezorgdiensten adviseert u graag! Neem gerust contact met ons op en wij helpen u de goede keuze te maken voor uw restaurant.

14 dagen op proef

Maak vrijblijvend een afspraak voor een volledige introductie van cloud telefonie lokatie. U zult zien, dat het systeem op al uw wensen is aan te passen.

 

Kantoor

Delftweg 70
2289 BA Rijswijk Zh
Nederland

Contact

mail

info@bezorgsupport.nl

Helpdesk

WhatsApp